Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din cauza ninsorii abundente, Primaria a suplimentat numarul de utilaje de deszapezire care actioneaza inmunicipiului Galati

Adevărul Adevărul,
Din cauza ninsorii abundente, Primaria a suplimentat numarul de utilaje de deszapezire care actioneaza inmunicipiului Galati

Ca urmare a intensificarii ninsorilor, dar si atentionarilor meteo cuprivire la inrautatirea vremii, Comandamentul de iarna a decis sa scoatape strazi 6 sararite, 18 tractoare cu lame si perii, 7 camioane, 5buldoexcavatoare si 3 wole. continuă pe Adevărul

Aproape 6.000 de oameni au murit din cauza Ebola. Bilantul creste de la o zi la alta

Numarul deceselor provocate de epidemia de febra hemoragica Ebola a ajuns la 5. 689, din totalul de 15. 935 de persoane infectate cu acest virus, potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

eMAG e amendat in Bulgaria din cauza Black Friday 2013, dar poate avea castig de cauza

EMAG incheie o saptamana dificila. Dupa o pierdere de 260. 000 de euro in Romania, magazinul este amendat cu 380. 000 de euro in Bulgaria. O mare parte din cauza Black Friday 2013, potrivit bulgarilor. eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, activeaza si pe pietele din Bulgaria si Ungaria. in prima tara a incercat sa duca ideea Black Friday, dar se pare ca autoritatile de acolo nu au fost de acord cu promovarea pe care a facut-oeMAG evenimentului. Astfel, Consiliul [].

OMS: Siria a fost lovita de miaza din cauza deteriorarii conditiilor de viata

Trei cazuri de miaza au fost raportate in apropiere de Damasc, prima aparitie in Siria a maladiei mutilante din cauza conditiilor precare de igiena, au anuntat vineri experti din Organizatia Mondiala a.

eMAG poate pierde bani din cauza Black Friday: Amenda de sute de mii de euro in Bulgaria

EMAG incheie o saptamana dificila. Dupa o pierdere de 260. 000 de euro in Romania, mai pierde inca 380. 000 de euro in Bulgaria mai ales din cauza Black Friday. eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, activeaza si pe pietele din Bulgaria si Ungaria. in prima tara a incercat sa duca ideea Black Friday, dar se pare ca autoritatile de acolo nu au fost de acord cu practicile eMAG. Astfel, Consiliul Concurentei CPC) din Bulgaria a sanctionat compania Dante International, [].

MAE: Avertizare de calatorie in Franta, din cauza vremii nefavorabile

Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie in sudul Frantei, din cauza vremii nefavorabile, informeaza un comunicat al MAE, remis vineri redactiei. Avertizarea este valabila vineri si sambata.

Oierii au ramas cu 1 milion de oi nevandute din cauza bolii limbii albastre, pierzand 80 mil. euro

Peste un milion de ovine au fost refuzate la export in uiltimele doua luni din cauza bolii limbii albastre si sunt blocate in ferme din intreaga tara, oierii pierzand astfel mai mult de 80 de milioane de euro, potrivit Federatiei Crescatorilor de Ovine.

Oierii au pierdut 80 de milioane de euro din cauza bolii limbii albastre

Oierii au pierdut 80 de milioane de euro din cauza bolii limbii albastre care i-a impiedicat sa vanda aproximativ un milion de animale, acestea fiind refuzate la export in ultimele doua luni, a anuntat Federatia Crescatorilor de Ovine Romovis.

Circulatie intrerupta la metrou, din cauza unei defectiuni la o garnitura de tren

Circulatia a fost intrerupta la metrou, vineri dimineata, timp de aproximativ 30 de minute din cauza unei defectiuni la o garnitura de tren, au declarat reprezentantii Metrorex. Defectiunea.

O cursa Tarom Cluj - Bucuresti S-A iNTORS DIN DRUM, din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti, care a decolat, joi, la ora 19. 00, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, s-a intors dupa aproximativ zece minute, din cauza unor probleme tehnice. Directorul.

O cursa Tarom Cluj-Bucuresti s-a intors pe aeroportul clujean, din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti, care a decolat, joi, la ora 19. 00, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, s-a intors dupa aproximativ zece minute, din cauza unor probleme tehnice,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )