Libnet.ro
UNICEF

21:45

Aproape 6.000 de oameni au murit din cauza Ebola. Bilantul creste de la o zi la alta

Antena3 Antena3,
Aproape 6.000 de oameni au murit din cauza Ebola. Bilantul creste de la o zi la alta

Numarul deceselor provocate de epidemia de febra hemoragica Ebola a ajuns la 5. 689, din totalul de 15. 935 de persoane infectate cu acest virus, potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. continuă pe Antena3

Venezuela: Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit din cauza unei intoxicatii cu medicamente

Cel putin 21 de detinuti aflati in greva foamei au murit, miercuri, in Venezuela, din cauza unei intoxicatii cu medicamente, a anuntat politia locala si un ONG, citate de AFP. Moartea a 13 detinuti precum.

Greva in Sierra Leone: Cadavrele unor persoane decedate din cauza Ebola, abandonate in strada

Angajatii echipei speciale pentru ingroparea mortilor de Ebola din Sierra Leone au abandonat cadavre in fata unui spital pentru a protesta fata de esecul autoritatilor de a le plati bonusurile cuvenite,.

Un comandor acuza: prea multi oameni au murit din cauza bugetului derizoriu alocat Aviatiei. De ce s-a prabusit elicopterul de la Sibiu

Bugetul subdimensionat alocat Fortelor Aeriene Romane a provocat un numar nepermis de mare de accidente de aviatie cu pierderi de vieti omenesti, este de parere Artur Vutcovici, locotenent comandor de aviatie cu 15 ani de experienta. El a analizat pentru Adevarul cele trei posibile cauze ale accidentului de elicopter de la Sibiu: uman, tehnic, de mediu.

Rusia pierde 32 de miliarde euro anual din cauza sanctiunilor

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro 40 de miliarde de dolari) pe an din cauza sanctiunilor impuse de Occident pe fondul conflictului din Ucraina, estimeaza ministrul de finante de la Moscova, Anton Siluanov, care anticipeaza si un minus de pana la 80 de miliarde de euro din cauza scaderii pretului petrolului.

Rusia pierde zeci de miliarde de euro din cauza sanctiunilor occidentale si a scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va rezista - ministrul Finantelor, Anton Siluanov

Rusia va pierde peste 30 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor internationale, la care se pot adauga alte 70-80 miliarde din cauza scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va evita catastrofa, afirma ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, potrivit agentiei Tass, citata de AFP.

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale, relateaza AFP. De asemenea, va inregistra pierderi de pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrol.

O cursa Tarom Cluj - Bucuresti S-A iNTORS DIN DRUM, din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti, care a decolat, joi, la ora 19. 00, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, s-a intors dupa aproximativ zece minute, din cauza unor probleme tehnice. Directorul.

O cursa Tarom Cluj-Bucuresti s-a intors pe aeroportul clujean, din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti, care a decolat, joi, la ora 19. 00, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, s-a intors dupa aproximativ zece minute, din cauza unor probleme tehnice,.

Starea de sanatate a lui Pele, spitalizat din cauza unei infectii urinare, s-a inrautatit

Starea de sanatate a fostului fotbalist brazilian Pele 74 de ani), spitalizat din cauza unei infectii urinare, s-a inrautatit, fostul international brazilian fiind mutat intr-o unitate de terapie speciala, se arata, joi, intr-un comunicat al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, refuzat de potentiali consilieri la Cotroceni din cauza salariilor mici

Klaus Iohannis intampina probleme in a-si gasi consilieri prezidentiale din cauza salariilor mici pe care le poate oferi, informeaza surse politice, citate de HotNews. Astfel, mai multe personalitati din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 1,1147 seconds )