Libnet.ro
UNICEF

23:00

Din ce data recomanda autoritatile programarea vacantelor. Raed Arafat a facut anuntul

B1 B1,
Din ce data recomanda autoritatile programarea vacantelor. Raed Arafat a facut anuntul

Tara noastra se pregateste pentru un nou val de relaxare, iar un numar semnificativ al romanilor deja si-a planificat vacantele. Raed Arafat insa, spune ca mai e nevoie de rabdare in acest. continuă pe B1

Raed Arafat dupa cresterea numarului de infectari cu coronavirus: Trebuie sa fim pregatiti mai bine

Raed Arafat sustine in contextul in care a crescut numarul de cazuri noi de infectari cu peste 200 in ultimele 24 de ore, ca trebuie pastrate, in continuare, recomandarile de distantare sociala, pentru a impiedica situatia in care sa fie obligatoriu sa fie luate masuri mai dure.

Raed Arafat, despre cresterea numarului de cazuri de Covid-19: Este un semnal ca situatia nu este sub control. S-ar reveni obligatoriu la unele masuri

Raed Arafat spune despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri de Covid-19 in ultimele 24 de ore ca nu este un semn bun si ca trebuie sa lucram impreuna pentru a nu reveni la masurile mai stricte.

Gheorghe Piperea ii raspunde lui Raed Arafat: Gesturi caracteristice coltului strazii

Avocatul Gheorghe Pipera ii raspunde declaratiilot lui Raed Arafat. Domnul in cauza emite o provocare infantila, spune Pipera.

Raed Arafat, reactie dura: incep atacurile si marsaviile impotriva celor care au muncit zi si noapte

Secretarul de stat Raed Arafat a reactionat dur pe Facebook dupa ce avocatul Gheorghe Piperea a spus ca Va fi prapad juridic, intrucat nu exista tratament pentru infectia cu coronavirus.

Raed Arafat, reactie dupa ce avocatul Gheorghe Piperea a sustinut ca pacientii COVID-19 asimptomatici au stat degeaba in spitale: Vrea sa-si racoleze clientela pentru cateva procese aducatoare de profit

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a criticat in termeni duri atitudinea unor persoane publice care, vazand ca Romania are tot mai putine cazuri de coronavirus, incep sa puna la.

Raed Arafat, replica dura la adresa avocatului Piperea: il invit sa gazduiasca cativa pacienti pozitivi

Secretarul de stat Raed Arafat le-a dat o replica dura celor care sustin ca virusul a fost inventat si ca masurile autoritatilor au fost exagerate. Replica sa i se adreseaza in special avocatului Gheorghe Piperea, care a sustinut ca boala Covid-19 se autovindeca.

Cate persoane pot participa la un meci de fotbal in Romania, din data de 13 iunie

Fotbalul se reia in Romania, din data de 13 iunie. Sportul rege va avea insa restrictii dure. Partidele se vor disputa cu tribunele goale si in total, va fi permis accesul la doar 225 de persoane pe stadion.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )