Libnet.ro
UNICEF

16:15

Din discursul de Anul Nou al lui Vladimir Putin: Crimeea s-a intors acasa, iar Rusia si SUA au responsabilitatea de a asigura pacea la nivel global

Adevărul Adevărul,
Din discursul de Anul Nou al lui Vladimir Putin: Crimeea s-a intors acasa, iar Rusia si SUA au responsabilitatea de a asigura pacea la nivel global

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, in timpul discursului televizat cu ocazia Anului Nou, ca intoarcerea acasa a peninsulei Crimeea va ramane un capitol important in istoria Rusiei, noteaza Reuters. continuă pe Adevărul

Din discursul de Anul Nou al lui Putin: Crimeea s-a intors acasa, iar Rusia si SUA au responsabilitatea de a asigura pacea la nivel global

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, in timpul discursului televizat cu ocazia Anului Nou, ca intoarcerea acasa a peninsulei Crimeea va ramane un capitol important in istoria Rusiei, noteaza Reuters.

FOTO. Din MAHALA la Kremlin. Ascensiunea lui Vladimir Putin, in IMAGINI

Vladimir Putin poate fi considerat baiatul rau de pe scena geopolitica mondiala actuala, insa el nu si-a castigat influenta peste noapte.

Vladimir Putin: Rusia si SUA au responsabilitatea asigurarii pacii la nivel mondial

Rusia si Statele Unite au responsabilitatea comuna de a asigura pacea la nivel global, i-a transmis presedintele rus, Vladimir Putin, omologului sau american, Barack Obama, cu ocazia Anului Nou. Vladimir Putin a insistat asupra faptului ca, in 2015, se vor implini 70 de ani de la incheierea celui de-al doilea Razboi Mondial.

Vladimir Putin: Rusia si SUA au responsabilitatea asigurarii pacii la nivel mondial

Vladimir Putin a declarat cu ocazia Anului Nou ca Rusia si Statele Unite au responsabilitatea comuna de a asigura pacea la nivel global, mesajul fiind transmis catre omologul sau american, Barack Obama, relateaza AFP. Vladimir Putin a insistat, insa,.

Vladimir Putin i-a transmis urari de sarbatori lui Nicolae Timofti

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a trimis un mesaj de sarbatori omologului sau moldovean, Nicolae Timofti. Putin i-a urat Craciun fericit liderului de la Chisinau, conform Reuters. Liderul de la Kremlin.

Urarile de sarbatori ale lui Vladimir Putin pentru presedintele Nicolae Timofti

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a trimis un mesaj de sarbatori omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, exprimand speranta cooperarii bilaterale pentru consolidarea stabilitatii.

TOP 10: declaratii belicoase facute de Vladimir Putin si alti oficiali rusi in 2014

Fie ca a fost vorba de amenintari directe, afirmatii controversate sau declaratii cu subinteles, atat presedintele rus Vladimir Putin, cat si alte figuri importante de la Kremlin, au socat prin mesaje si replici taioase in 2014. Dupa anexarea Crimeei,.

Vladimir Putin, cel mai apreciat politician in Rusia pentru al 10-lea an consecutiv

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este pentru al zecelea an consecutiv lider al Topului primelor 10 personalitati politice din tara sa, acumuland un numar record de voturi - circa 81% - in acest an, potrivit unui sondaj realizat de Centrul pentru studierea opiniei publice din Moscova VTIOM), citat de Ria Novosti.

Cine este Aleksei Navalnii, opozantul lui Vladimir Putin intr-o Rusie fara opozanti

Orator carismatic, dar avand un discurs cu accente nationaliste, critic al coruptiei in randul elitelor use, avocatul Aleksei Navalnii a devenit, la 38 de ani, principala figura a opozitiei fata de Vladimir Putin, intr-o Rusie care se confrunta cu o lipsa evidenta de opozanti, noteaza AFP, citata de Mediafax.

Vladimir Putin, cel mai apreciat politician in Rusia pentru al 10-lea an consecutiv

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este pentru al zecelea an consecutiv lider al Topului primelor 10 personalitati politice din tara sa, acumuland un numar record de voturi - circa 81% - in acest an, potrivit unui sondaj realizat de Centrul pentru studierea opiniei publice din Moscova VTIOM), citat de Ria Novosti, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )