Libnet.ro
UNICEF

09:30

Din ce in ce mai multi romani cred asta dupa extragerea de la Loto 6/49 de aseara. Vezi numerele norocoase

Antena3 Antena3,
Din ce in ce mai multi romani cred asta dupa extragerea de la Loto 6/49 de aseara. Vezi numerele norocoase

Premiul cel mare de peste 8,3 milioane de euro, pus in joc de Loteria Romana la extragerea 6 din 49, nu a fost castigat. Numerele norocoase au fost 6, 34, 36, 9, 26 si 16. Nimeni nu a mai ghicit cele sase. continuă pe Antena3

Doi morti si mai multi oameni disparuti, in urma inundatiilor din Cehia

Doi morti si mai multi oameni disparuti s-au inregistrat, ieri, in Cehia, in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale, conform AFP.

Sondaj IRES: Peste jumatate dintre romani cred ca Basescu ar trebui sa il gratieze pe Becali

Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES a realizat o serie de sondaje cu privire la perceptiile si atitudinile populatiei legate de condamnarea lui George Becali din care reiese ca 47% dintre respondenti cred ca decizia este una incorecta iar peste 50% dintre cei intervievati cred ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa il gratieze pe patronul echipei Steaua Bucuresti. Totodata, 48% dintre respondenti au afirmat ca decizia de a-l condamna pe Becali la o pedeapsa cu executare a afectat imaginea pe care o au asupra justitiei din Romania, 75% dintre ei sustinand ca au o parere mai proasta despre sistemul de justitie.

Uraganul Barbara a pus totul la pamant in Mexic. Doi oameni au murit si mai multi sunt dati disparuti

Doua persoane si-au pierdut viata si 14 pescari au disparut in urma uraganului Barbara ce a lovit din plin Mexicul. O mie de persoane au fost salvate din localitatile izolate, acoperite de ape, si se afla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )