Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinamo avanseaza in Cupa Ligii

Online Sport Online Sport,
Dinamo avanseaza in Cupa Ligii

Dinamo a invins Concordia in deplasare, scor 3-1, intr-un meci contand pentru optimile de finala ale Cupei Ligii Adeplast. Traian Marc a gafat la debut, dar Dinamo a avut puterea de a reveni in meci printr-un triunghi impresionant de pase, cu Bilinski cap de linie, continuat de Valentin Lazar cu o actiune de fotbalist pur-sange. Dinamo s-a desprins in invingatoare, cu un sfert de ora inainte de final, gratie penaltiului obtinut de Bilinski si transformat de Boubacar. continuă pe Online Sport

Dinamo continua in Cupa Ligii, 3-1 impotriva Concordiei

Dinamo a invins Concordia in deplasare, scor 3-1, intr-un meci contand pentru optimile de finala ale Cupei Ligii Adeplast. Traian Marc a gafat la debut, dar Dinamo a avut puterea de a reveni in meci printr-un triunghi impresionant de pase, cu Bilinski cap de linie, continuat de Valentin Lazar cu o actiune de fotbalist pur-sange. Dinamo s-a desprins in invingatoare, cu un sfert de ora inainte de final, gratie penaltiului obtinut de Bilinski si transformat de Boubacar.

Cupa Ligii: Echipele calificate in sferturi. Rezultate OPTIMI

Cupa Ligii se apropie de finalul primei faze, ultimele doua meciuri din optimi avand loc luni seara, cand se vor intalni Gaz Metan cu Pandurii, respectiv Chiajna cu Dinamo. Primele partide nu au fost lipsite de rezultate surpriza.

Cupa Ligii: Pandurii a invins Gaz Metan, scor 1-0, dupa prelungiri/ Chiajna - Dinamo 1-3

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 1-0, dupa prelungiri, echipa Gaz Metan Medias si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii, potrivit Mediafax. Unicul gol al meciului a fost marcat de Paraskevas, in minutul 94. Tot luni seara, Dinamo a invins la Chiajna. Echipele calificate in sferturile de finala ale Cupei Ligii sint: Steaua, CSMS Iasi, Viitorul, Astra, Otelul, U Cluj, Pandurii si Dinamo.

LIVE CUPA LIGII Gaz Metan-Pandurii (18:00) si Concordia-Dinamo (21:00)

Ultimele doua optimi de finala ale Cupei Ligii,Gaz Metan-Pandurii 18:00) si Concordia-Dinamo 21:00), sunt transmise in direct LIVE TEXT pe site.

CSMS Iasi invinge CFR Cluj si continua in Cupa Ligii

CSMS Iasi a trecut de CFR Cluj, scor 4-2, intr-un meci in care Miriuta s-a deplasat la Iasi cu jucatorii de plan secund, iar iesenii, cu avantaj de doua goluri in primul sfert de ora, au tremurat pana in minutul 58, cand Palimaru a semnat revenirea nou-promovatei. Olah, cu doua pase de gol si o reusita, a fost omul meciului CSMS Iasi-CFR Cluj, din optimile Cupei Ligii.

MINUT cu MINUT CUPA LIGII CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2 si U Cluj-Petrolul 1-0

CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2si U Cluj-Petrolul 1-0au fosttransmise in direct in modulul livetext. Intrati aici pentru a urmari minut cu minut cele doua confruntari din cadrul Cupei Ligii Adeplast.

MINUT cu MINUT CUPA LIGII Viitorul-FC Botosani 2-2 (8-6 dld) si FC Brasov-Astra 1-4

Vineri seara, incepand cu ora 18:00, s-adat startul in optimile Cupei Ligii. Viitorul-FC Botosani 2-28-6 dld)si FC Brasov-Astra 1-4au fosttransmise LIVE TEXT pe site, apasati aici pentru informatii in timp real de la fata locului.

LIVE CUPA LIGII FC Brasov-Astra 0-2, dubla Fatai

Vineri seara, incepand cu ora 18:00, se da startul in optimile Cupei Ligii. Viitorul-FC Botosani 2-28-6 dld)si FC Brasov-Astra 21:00) sunt transmise LIVE TEXT pe site, apasati aici pentru informatii in timp real de la fata locului.

LIVE CUPA LIGII FC Brasov-Astra 0-0

Vineri seara, incepand cu ora 18:00, se da startul in optimile Cupei Ligii. Viitorul-FC Botosani 2-28-6 dld)si FC Brasov-Astra 21:00) sunt transmise LIVE TEXT pe site, apasati aici pentru informatii in timp real de la fata locului.

LIVE CUPA LIGII Viitorul-FC Botosani 2-2. Meciul ajunge in prelungiri

Vineri seara, incepand cu ora 18:00, se da startul in optimile Cupei Ligii. Viitorul-FC Botosani 18:00) si FC Brasov-Astra 21:00) sunt transmise LIVE TEXT pe site, apasati aici pentru informatii in timp real de la fata locului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )