Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dinamo - Hermannstadt: Cainii au trecut dupa multi ani peste FCSB! Rusine pentru echipa lui Becali. E ultima!

Adevărul Adevărul,
Dinamo - Hermannstadt: Cainii au trecut dupa multi ani peste FCSB! Rusine pentru echipa lui Becali. E ultima!

In ultimii ani, Dinamo s-a obisnuit cu play-out, in timp ce FCSB, chiar daca mereu pe locul 2, a fost acolo sus, aproape de titlu. in acest sezon insa, dupa sapte etape, Dinamo e intr-o situatie mai fericita, comparativ cu FCSB. continuă pe Adevărul

Asa am trait Dinamo - Hermannstadt

Meciul dintre Dinamo si Hermannstadt a inchis etapa a 7-a, una la finalul careia cainii pot preda lanterna rosie in clasament marii rivale FCSB! .

Bucuresti: dupa 20 de ani, inca 20 de ani

Anul trecut scriam despre salubrizarea din Bucuresti, despre modalitatile de ocolire a legii si despre cheltuirea banului public dupa bunul plac. A trecut un an, iar situatia s-a inrautatit vizibil. Contracte incheiate pentru 5 ani in 1999 sunt inca valabile dupa 20 ani. Sa luam cazul salubrizarii Sectorului 2. Contractul a fost incheiat in 25. 1999 intre Primaria Municipiului Bucuresti si Supercom SA.

GATA! Silvia Chifiriuc RUPE TACEREA dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! VESTEA i-a SOCAT pe toti

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )