Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dinamo si Steaua n-au vazut poarta intr-un meci fara goluri

Online Sport Online Sport,
Dinamo si Steaua n-au vazut poarta intr-un meci fara goluri

Nimic la nimic intre Dinamo si Steaua, joi seara, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, un meci cu numeroase ocazii dar cu foarte putine suturi pe spatiul portii. Partidele retur vor avea loc pe 20/21 aprilie. continuă pe Online Sport

Romania fierbe in asteptarea eternului derby: de ce Dinamo - Steaua e un meci crucial pentru Reghe si Rednic

Dinamo - Steaua va pune fata in fata, in urmatoarele patru episoade cate doua in Cupa Romaniei si in play-off doi antrenori care se pot mandri cu bilant impecabil in eternul derby.

S-a decis arbitrului meciului Dinamo-Steaua din Cupa Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Radu Petrescu sa fluiere la centru, joi seara, intalnirea Dinamo-Steaua din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.

Liga I: FC Viitorul Constanta - Pandurii Targu Jiu 1-3/ Urmeaza play-off si play-out/ Dinamo-Steaua, de doua ori intr-o saptamana

Pandurii Targu Jiu a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 3-1 0-0), luni seara, la Ovidiu, in ultimul meci al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal si din sezonul regulat. FC Viitorul incepe faza play-off cu 23 de puncte, iar Pandurii cu 24 puncte. Play-off-ul va incepe cu Astra de pe prima pozitie 26 pcte); 2. Dinamo 24 pcte), 3. Pandurii 24 pcte); 4. Viitorul 23 pcte); 5. Steaua 22 pcte) si 6. Tg Mures 19 pcte).

Avancronica Dinamo - Steaua, in Cupa Romaniei. Cine va fi sefa in Cupa?

Un meci de mare interes, intre Dinamo si Steaua, se joaca joi seara, de la ora 20:30, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Steaua nu poate uita ca a fost invinsa de marii rivali la finalul anului trecut, in campionat, dupa multa vreme. La fel, Dinamo nu poate trece cu vederea infrangerea drastica de acum doi ani in fata Stelei, tot in prima mansa a semifinalelor Cupei. Ce va fi acum? .

Dinamo- Steaua, 0-0, in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei

Dinamo si Steaua au remizat in aceasta seara, pe stadionul Dinamo, scor 0-0, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Finalista va fi decisa pe 21 aprilie. Pana atunci, duminica, cele doua rivale se intalnesc din nou, de aceasta data in runda inaugurala din play-off-ul Ligii intai. in cealalta semifinala, ASA Targu Mures a remizat, acasa, tot la 0, cu CFR Cluj.

LIVE TEXT: Dinamo- Steaua, 0-0, in semifinalele Cupei Romaniei

Dinamo si Steaua se intalnesc, joi seara, de la ora 20. 30, pe stadionul Dinamo din Capitala, in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei. Este si primul meci din dubla de foc programata in aceasta saptamana.

Reactii dupa Dinamo - Steaua. Tamas: N-am auzit nicio injuratura noua, le stiam pe toate. Bicfalvi: Suporterii Stelei unde sunt?

Dinamo si Steaua au incheiat la egalitate, scor 0-0, meci contand pentru mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei.

Primul episod al duelului Dinamo - Steaua, incheiat nedecis

Dinamo si Steaua au incheiat nedecis, scor 0 - 0, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. in cealalta semifinala, ASA si CFR Cluj au terminat cu acelasi scor, 0 - 0. Returul celor doua partide este.

FOTO Cupa Romaniei: Dinamo - Steaua 0-0! Rednic si Reghecampf au dat-o la pace

Dinamo si Steaua au incheiat fara gol cea de-a doua semifinala din Cupa Romaniei, partida in care oaspetii au fost mai aproape de a debloca tabela.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )