Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cupa Romaniei: Dinamo - Steaua 0-0! Rednic si Reghecampf au dat-o la pace

Adevărul Adevărul,
FOTO Cupa Romaniei: Dinamo - Steaua 0-0! Rednic si Reghecampf au dat-o la pace

Dinamo si Steaua au incheiat fara gol cea de-a doua semifinala din Cupa Romaniei, partida in care oaspetii au fost mai aproape de a debloca tabela. continuă pe Adevărul

Romania fierbe in asteptarea eternului derby: de ce Dinamo - Steaua e un meci crucial pentru Reghe si Rednic

Dinamo - Steaua va pune fata in fata, in urmatoarele patru episoade cate doua in Cupa Romaniei si in play-off doi antrenori care se pot mandri cu bilant impecabil in eternul derby.

S-a decis arbitrului meciului Dinamo-Steaua din Cupa Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Radu Petrescu sa fluiere la centru, joi seara, intalnirea Dinamo-Steaua din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.

Reghecampf prefateaza semifinala de Cupa Romaniei cu Dinamo: Sa nu primim gol si sa nu pierdem. Trei stelisti au gripa

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a vorbit miercuri inaintea antrenamentului de la Domnestidespre partida cu Dinamo din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, meci care va fi joi seara de la 20:30 live text pe onlinesport. ro .

Cupa Romaniei: ASA Targu Mures - CFR Cluj 0-0, in prima semifinala a Cupei Romaniei/ Joi, Dinamo - Steaua

ASA Targu Mures si CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, miercuri seara, la Targu Mures, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal, potrivit Agerpres. Meciul a fost lipsit de spectaculozitate, fragmentat si cu putine ocazii clare de gol. Joi se va juca primul meci din cealalta semifinala, Dinamo - Steaua Stadionul Dinamo, ora 20,30).

Dinamo si Steaua n-au vazut poarta intr-un meci fara goluri

Nimic la nimic intre Dinamo si Steaua, joi seara, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, un meci cu numeroase ocazii dar cu foarte putine suturi pe spatiul portii. Partidele retur vor avea loc pe 20/21 aprilie.

LIVE Cupa Romaniei, ASA Tg.Mures-CFR Cluj 0-0

Urmariti miercuri si joi live text in aceasta pagina prima mansa a semifinalelor in Cupa Romaniei:ASA Tg. Mures-CFR Cluj si Dinamo-Steaua.

MINUT cu MINUT Cupa Romaniei, ASA Tg.Mures-CFR Cluj 0-0

Urmariti miercuri si joi live text in aceasta pagina prima mansa a semifinalelor in Cupa Romaniei:ASA Tg. Mures-CFR Cluj si Dinamo-Steaua.

LIVE Cupa Romaniei, ASA Tg.Mures-CFR Cluj (20:30)

Urmariti miercuri si joi live text in aceasta pagina prima mansa a semifinalelor in Cupa Romaniei:ASA Tg. Mures-CFR Cluj si Dinamo-Steaua.

Avancronica Dinamo - Steaua, in Cupa Romaniei. Cine va fi sefa in Cupa?

Un meci de mare interes, intre Dinamo si Steaua, se joaca joi seara, de la ora 20:30, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Steaua nu poate uita ca a fost invinsa de marii rivali la finalul anului trecut, in campionat, dupa multa vreme. La fel, Dinamo nu poate trece cu vederea infrangerea drastica de acum doi ani in fata Stelei, tot in prima mansa a semifinalelor Cupei. Ce va fi acum? .

Cupa Romaniei, semifinale: Dinamo vs Steaua 0-0/ Fotbal cenusiu

Dinamo si Steaua au remizat, scor 0-0, in mansa tur din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. Partida din Stefan cel Mare a avut rare momente de fotbal, cele doua echipe fiind preocupate mai mult sa nu primeasca gol. Cea mai mare ocazie le-a apartinut oaspetilor: Stanciu a nimerit doar bara in minutul 86. Returul va avea loc in luna aprilie nu se stie unde, in conditiile in care Arena Nationala este in continuare cu portile inchise).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )