Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dinamo - FC Voluntari 3-0: sarbatoare in Stefan cel Mare. Cati ani le-a trebuit cainilor ca sa revina pe locul 1

Adevărul Adevărul,
Dinamo - FC Voluntari 3-0: sarbatoare in Stefan cel Mare. Cati ani le-a trebuit cainilor ca sa revina pe locul 1

Dupa CSMS Iasi in etapa trecuta, Liga I are, incepand din aceasta seara, un alt lider surpriza. Candva o forta in primul esalon, Dinamo a ajuns sa se bucure acum de realizari marunte. continuă pe Adevărul

Ziua si transferul la Dinamo. Inca un jucator prezentat in Stefan cel Mare

Atacantul camerunez Marcel Essombe, ultima oara la US Creteil, a semnat astazi un contract cu FC Dinamo Bucuresti, a anuntat directorul general Dinu Gheorghe pentru site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare.

Obsesia lui Stefan cel Mare, care l-a urmarit toata viata. Cine a pus la cale uciderea violenta a tatalui sau si cum a reusit domnitorul sa-i razbune moartea

Bogdan al II-lea, tata lui Stefan cel Mare si fost domnitor al Moldovei, a fost omorat de fratele sau vitreg Petru Aron, cel care ravnea la tronul tarii. Bogdan Voda a fost decapitat la o nunta la care se afla si Stefan, care avea la vremea aceea doar 14 ani.

Bataie de joc cu cea mai impunatoare statuie a lui Stefan cel Mare. in Suceava, monumentul sta sa cada, e distrus de hotii de fier vechi si e napadit de licheni

Statuia lui Stefan cel Mare din Suceava a ajuns in paragina, vizitatorii fiind pusi in pericol de bucatile de tencuiala care se desprind din monument. Lipsa fondurilor sau nepasarea autoritatilor locale a facut ca unul dintre simbolurile orasului sa ajunga intr-o situatie de nedescris, iar pe statuia marelui voievod sa isi faca aparitia muschii si lichenii.

Dinamo, sanctionata dupa derby-ul cu Steaua. Cat va plati pentru episodul petarda

Comisia de Disciplina a FRF a amendat clubul FC Dinamo cu 10. 000 lei in urma incidentelor de la derby-ul cu Steaua. Fanii clubului din Stefan cel Mare au aruncat o petarda in teren, in apropierea unor jucatori si a arbitrului Hategan.

Dinamo isi imbogateste colectia de jucatori low-cost: cine e ultima achizitie a cainilor si de unde vine in Romania

Aflata in insolventa, formatia din Stefan cel Mare e obligata sa ia numai fotbalisti liberi de contract, iar rezultatul se vede in campania de transferuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )