Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dinozaurii din Parlamentul Romaniei. Cum aratau Blaga, Antonescu si Basescu in prima legislatura

Adevărul Adevărul,
Dinozaurii din Parlamentul Romaniei. Cum aratau Blaga, Antonescu si Basescu in prima legislatura

Campania electorala pentru alegerile din 9 decembrie a adus la start o serie de figuri extrem de familiare in peisajul politic romanesc. Parlamentari de profesie, acestia au populat bancile Parlamentului inca din prima legislatura din 1990, iar acum, unii dintre ei se prezinta in fata electoratului pentru a cere al saptelea mandat consecutiv. Traseul politic i-a adus de multe ori in aceeasi tabara, dar si in partide diferite. Un singur lucru nu s-a schimbat: mandatul de deputat sau cel de senator. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor: Credem ca Parlamentul Romaniei ar trebui sa devina Camera Regiunilor/ Gyorgy Frunda: Programul UDMR sustine autonomia locala si teritoriala, adica exact opusul federalizarii

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, joi, la Timisoara, ca este necesara amendarea Constitutiei in 2013 si ca Parlamentul Romaniei ar trebui sa devina Camera Regiunilor din care sa faca parte cel mult o suta de membri, transmite Mediafax. La randul sau, senatorul UDMR Frunda Gyorgy a afirmat ca este exclus ca reprezentantii Partidului Popular Maghiar din Transilvania PPMT) sa fie in Parlament alaturi de cei ai Uniunii, el precizand ca UDMR nu sustine ideea federalizarii Romaniei, promovata de PPMT, ci pe cea de autonomie, care este exact opusul.

Kelemen Hunor: Credem ca Parlamentul Romaniei ar trebui sa devina Camera Regiunilor.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Timisoara, ca este necesara amendarea Constitutiei in 2013 si ca Parlamentul Romaniei ar trebui sa devina Camera Regiunilor din care sa faca parte cel mult o suta de membri, transmite corespondentul Mediafax. Amendarea Constitutiei este necesara in 2013. Ar fi bine sa avem o amendare a Constitutiei sau chiar una noua. UDMR e pregatita cu o propunere coerenta si trebuie facuta in noul Parlament al Romaniei. Trebuie stabilita foarte .

Numele Traian, scos din Imnul Romaniei, intonat la lansarea programului de guvernare USL

Membrii USL prezenti joi seara la Palatul Parlamentului, acolo unde a fost lansat programul de guvernare al Uniunii, au intonat imnul Romaniei, insa fara ultimele doua versuri din strofa a doua, care includ.

Craiova cauta revansa dupa infrangerea din Cupa Romaniei

Liga Nationala Etapa a 6-a Sala Ion Constantinescu 3 noiembrie, ora 19:00 SCM Universitatea Craiova primeste sambata vizita ardelenilor de la CSU Atlassib Sibiu, intr-o confruntare ce conteaza pentru etapa a 6-a din Liga Nationala de b.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )