Libnet.ro
UNICEF

11:00

Diplomat UE - sanctiunile impotriva Turciei pentru operatiunile din Siria se afla pe masa

Hotnews Hotnews,
 Diplomat UE - sanctiunile impotriva Turciei pentru operatiunile din Siria se afla pe masa

Un inalt diplomat al UE a subliniat pentru ziarul nostru ca nu trebuie conectata problema Siriei de problema Zonei Economice Exclusive a Ciprului, scrie Rador, citand Ethnos. continuă pe Hotnews

Republicanii vor sanctiuni impotriva Turciei pentru ofensiva militara din Siria

Senatorii republicani din Camera Reprezentantilor au anuntat ca intentioneaza sa propuna sanctiuni impotriva Turciei ca urmare a ofensivei militare declansate de Ankara in Siria, relateaza BBC News.

Administratia Donald Trump urmeaza sa impuna sanctiuni economice Turciei in urma ofensivei din Siria

Administratia Donald Trump urmeaza sa impuna sanctiuni economice Ankarai, posibil inca din aceasta saptamana, pentru incursiunea sa in nordul Siriei, una dintre putinele parghii pe care Statele Unite le are inca asupra Turciei, care are statut de stat aliat NATO, scrie Mediafax, citand Reuters.

Criza din Siria: Kurzii anunta ca pazirea prizonierilor ISIS nu mai este o prioritate, in timp ce trupele Turciei isi continua ofensiva

Fortele kurde au anuntat sambata ca pazirea miilor de prizonieri ISIS, detinuti in taberele din Siria, nu va mai fi prioritara, motivand prin faptul ca soldatii vor fi mobilizati pe front impotriva trupelor Turciei, relateaza The Guardian. Cititi si Americanii ar dori blocarea incursiunii militare a Turciei, in timp ce Ankara transmite ca nu se va opri.

Statele Unite, pregatite sa activeze sanctiuni foarte puternice impotriva Turciei (Steve Mnuchin)

Donald Trump a autorizat, dar nu a activat inca, sanctiuni impotriva Turciei, care conduce o ofensiva in nordul Siriei impotriva militiei kurde, a spus vineri imn cadrul unei conferinte de presa secretarul Trezoreriei americane Steve Mnuchin, relateaza AFP.

Trump, despre criza din Siria: Aceste razboaie nesfarsite trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a transmis, referitor la criza din Siria, ca aceste razboaie nesfarsite trebuie sa inceteze. Contestat pentru ca a dat unda verde ofensivei turce si a anuntat retragerea trupelor americane din zona, intorcand spatele aliatilor kurzi, Trump ii acuza pe criticii sai ca ar fi inepti.

Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Pe langa faptul ca nu mai are spatele asigurat de o garda de corp din partea MAI, Alexandru Cumpanasu este si in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. Candidatul la alegerile prezidentiale 2019 e pasibil de dosar penal. Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici Ministerul Afacerile Interne MAI) i-a retras .

Pentagonul confirma ca fortele americane din Siria s-au aflat sub focul artileriei turce

Pentagonul a confirmat vineri ca trupele americane aflate in nordul Siriei au intrat sub focul artileriei turce si a solicitat Ankarei sa-si sisteze toate operatiunile care ar putea forta fortele SUA sa intreprinda imediat actiuni defensive, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Donald Trump sugereaza ca fortele kurde ar putea elibera intentionat jihadisti, pentru a forta America sa se implice: Oamenii chiar cred ca ar trebui sa intram in razboi impotriva Turciei care este membru NATO?

Donald Trump a emis luni ipoteza potrivit careia kurzii ar elibera voluntar cativa prizonieri din gruparea Stat Islamic pentru a forta Statele Unite sa se implice intr-un teatru de razboi din care Washingtonul incearca acum sa se retraga, scrie AFP.

VIDEO Criza din Siria. Militia kurda a incheiat un pact cu guvernul lui Assad pentru a primi ajutor in fata ofensivei turcePactul dintre militia kurda si guvernul lui Assad indica sfarsitul administratiei kurde in Siria

Guvernul sirian va trimite trupele de-a lungul granitei cu Turcia pentru a ajuta militia kurda sa se apere impotriva defensivei militare a Ankarei, in nordul Siriei, scrie AlJazeera, citand declaratiile administratiei semiautonome kurde.

Numarul victimelor provocate de ofensiva turca din Siria, in continua crestere

Victimele civile cresc in timp ce trupele turcesti inainteaza in nord-estul Siriei intr-o ofensiva impotriva luptatorilor kurzi sirieni. Observatorul sirian pentru drepturile omului din Marea Britanie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )