Libnet.ro
UNICEF

22:30

Director al companiei SMART, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Director al companiei SMART, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Directia Nationala Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatilor: Liviu Petrache, la data faptei director al Directiei de Mentenanta si Dezvoltare din cadrul Societatii pentru Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport SMART) SA societate de interes national detinuta de stat), in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta si Marius Merfu, administrator al unei societati comerciale, la data faptei, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de cumparare de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul administrator al bazarului Primariei Vaslui, trimis in judecata pentru DELAPIDARE. Cati bani a incasat ilegal

Fostul administrator al bazarului Primarie Vaslui, Vasile Poghirc, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Judecatoriei Vaslui pentru fals intelectual, uz de fals si delapidare. El este acuzat ca, timp de doi ani, si-a insusit 38. 000 de lei din sumele incasate de la comercianti, prin completarea in fals a chitantelor predate la casieria institutiei.

Fostul primar al Resitei, Mihai Stepanescu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a primarului municipiului Resita, la data faptelor, Mihai Stepanescu, pentru savarsirea a doua infractiuni de luare de mita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )