Libnet.ro
UNICEF

14:15

Director din ARR Bucuresti si doi oameni de afaceri din Cluj, retinuti de DNA

B1 B1,
Director din ARR Bucuresti si doi oameni de afaceri din Cluj, retinuti de DNA

Directorul Directiei Licente din cadrul Autoritatii Rutiere Romane Bucuresti, Daniela Dobrila, a fost retinuta de procurorii DNA, alaturi de doi oameni de afaceri din Cluj, fiind cercetata pentru a le fi. continuă pe B1

Consilierul presedintelui CJ Cluj, audiat de DNA in dosarul Fany, in care sunt implicati doi oameni de afaceri din Cluj si directoarea de la Licente din ARR

Printre cei audiati la DNA vineri, 14 martie, s-a numarat si Razvan Pop, un consilier al presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Horea uioreanu. Seful CJ Cluj a declarat ca acuzatiile aduse de DNA sotilor Cadar, doi oameni de afaceri clujeni, sunt grave si ca institutia ep care o conduce a pus la dispozitia anchetatorilor acte privin dosarul in cauza.

Directoare in cadrul Autoritatii Rutiere Romane si doi oameni de afaceri clujeni, retinuti.

Sefa Directiei Licente in cadrul Autoritatii Rutiere Romane ARR) Bucuresti, Daniela Dobrila, a fost retinuta de procurorii DNA, vineri, pentru luare de mita, complicitate la spalare de bani si fals in inscrisuri, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. In acelasi dosar sunt retinuti si doi asociati ai unor societati comerciale din Cluj, Eronim Stefan Cadar si Olezia Cadar. Daniela Dobrila este acuzata de DNA de fapte de coruptie la derularea unei licitatii privind .

Un director din Autoritatea Rutiera a fost retinut pentru ca ar fi luat mita o masina, laptopuri si televizoare

Un director din Autoritatea Rutiera a fost retinut pentru ca ar fi luat mita un autoturism, laptopuri si televizoare. in plus, ar fi primit spaga si haine in valoare de 12. 000 de euro. in schimbul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )