Libnet.ro
UNICEF

22:45

Directorul medical al Spitalului Judetean Vaslui a demisionat dupa arestarea a doi ginecologi

B1 B1,
Directorul medical al Spitalului Judetean Vaslui a demisionat dupa arestarea a doi ginecologi

Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, Lelia Croitoru, a demisionat din functie, luni, in urma scandalului iscat in unitatea medicaladupa ce au fost arestati preventiv, luna. continuă pe B1

Directoarea Spitalului Judetean Vaslui si-a dat demisia de onoare. Care este motivul

Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, Lelia Croitoru, a demisionat din functie, luni, in urma scandalului iscat in unitatea medicala odata cu arestarea preventiva, in luna februarie, a doi medici ginecologi, informeaza Mediafax.

Demisie la varful conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, in urma scandalului de coruptie in care sunt implicati medicii de la Ginecologie

Medicul Lelia Croitoru, directorul Medical al Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, unde doi medici au fost arestati la jumatatea lunii februarie pentru fapte de coruptie, si-a anuntat astazi demisia din functie, afirmand ca este un gest de onoare. Conducerea Consiliului Judetean a catalogat demisia doctoriiei Croitoru drept un gest de respingere a practicilor pentru care au fost arestati cei doi medici ginecologi.

Migratia goleste spitalele: Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean Tulcea se inchide pentru ca a ramas fara medici

Anunt ingrijorator pentru parintii din Tulcea. Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean se inchide pentru ca a ramas fara medici. Copiii bolnavi care ajung la Spitalul Judetean Tulcea sunt trimisi la.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )