Libnet.ro
UNICEF

09:00

Directorul SRI a anuntat cand a fost facuta prima informare catre Guvern in privinta pericolului pestei porcine

Antena3 Antena3,
Directorul SRI a anuntat cand a fost facuta prima informare catre Guvern in privinta pericolului pestei porcine

Claudiu Manda a declarat ca directorul SRI, Eduard Hellvig, a informat comisia parlamentara ca institutia pe care o conduce a facut prima informare in privinta pericolului pestei porcine in iunie 2016, aceasta aj. continuă pe Antena3

Directorul SRI, audiat la Comisia de control

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va fi audiat joi, de la ora 11,00, la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, printre temele abordate numarandu-se protocoalele semnate de Serviciu, bugetul.

Directorul SRI, audiat astazi n Comisia de control

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va fi audiat joi, de la ora 11,00, la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, printre temele abordate numarandu-se protocoalele semnate de Serviciu, bugetul institutiei, evenimentele de la protestul din 10 august si pesta porcina africana, scrie Agerpres.

Manda: Directorul SRI va fi audiat joi

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va fi audiat joi, la ora 11. 00, la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI iar printre temele care vor fi abordate se numara protocoalele semnate de Serviciu, bugetul in.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, explicatii in Comisia de control al activitatii Serviciului: Sunt convins ca va fi o zi lunga(VIDEO)

Audieri maraton in Parlament. Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig a fost chemat in fata Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI pentru a da explicatii in cazul violentelor.

Din pacate, vestea TRISTA a fost facuta! Este vorba de cantaretul Al Bano... Milioane de fani, iN LACRIMI

Cantaretul Al Bano a anuntat, miercuri, ca isi va incheia cariera in anul 2018. Aceasta veste, motivata de problemele de sanatate ale artistului, a intristat fanii. Pe de alta parte, acesta a lasat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )