Libnet.ro
UNICEF

18:30

Discutii aprinse in Parlamentul European pe tema Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Discutii aprinse in Parlamentul European pe tema Romaniei

UPDATE: Dezbaterea situatiei politice a Romaniei din Parlamentul European a aprins spiritele in randul politicienilor prezenti la Strasbourg. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European cere Romaniei, Poloniei si Lituaniei sa reia investigatii privind inchisorile CIA

Parlamentul European a adoptat, marti, o rezolutie prin care cere mai multor state membre, in special Lituaniei, Poloniei si Romaniei sa deschida sau sa reia investigatii independente privind existenta pe.

Parlamentul European cere Romaniei, Lituaniei si Poloniei sa REDESCHIDA investigatiile ...

Parlamentul European a adoptat, marti, o rezolutie prin care cere mai multor state membre, dar in particular Lituaniei, Poloniei si Romaniei sa deschida sau sa reia investigatii independente privind existenta in prima parte a deceniului trecut pe teritoriul lor a unor inchisori secrete ale CIA, potrivit Mediafax. Rezolutia PE cere autoritatilor judiciare din Romania sa deschida o investigatie independenta cu privire la banuielile referitoare la spatiile secrete de detentie ale CIA de pe .

Parlamentul European cere Romaniei sa deschida o ancheta independenta privind inchisorile CIA

Statele membre UE trebuie sa investigheze daca au existat inchisori secrete CIA pe teritoriul lor in primii ani ai acestui secol, se arata intr-o rezolutie adoptat marti de Parlamentu European, care indeamna in particular Lituania, Polonia si Romania sa deschida sau sa reia anchete in acest sens, se arata pe site-ul PE.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania.

Eurodeputatii romani din PSD, PDL, PNL si UDMR s-au pregatit pentru dezbaterea care va avea lor miercuri in Parlamentul European, de circa 40 de minute, privind situatia politica din Romania, cu discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea grupurilor din care fac parte, potrivit Mediafax. Parlamentul European va dezbate miercuri, in sesiunea plenara de la Strasbourg, de la ora locala 15. 00 ora Romaniei), situatia politica de la Bucuresti, dupa ce asculta pozitiile .

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania

Parlamentul European va dezbate in plen miercuri, 12 septembrie, situatia politica din Romania, inclusiv referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, informeaza EUbusiness. La discutii vor lua parte membrii Consiliului European si ai Comisiei Europene.

Parlamentul European dezbate situatia politica a Romaniei in sedinta de miercuri

Parlamentul European va dezbate in sedinta de miercuri, timp de circa 40 de minute, situatia politica din Romania. in cadrul sedintei vor fi discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea.

Romania ar putea redeschide anchetele referitoare la inchisorile CIA. Parlamentul European a cerut reluarea cazului

Parlamentul European a adopat o rezolutie in care recomanda autoritatilor judiciare, inclusiv celor din Romania, redeschiderea anchetelor referitoare la inchisorile CIA. Parlamentul European a luat act de datele.

Jose Manuel Barroso, in Parlamentul European: impreuna trebuie sa rezolvam criza. Europa are nevoie de o gandire noua

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a sustinut miercuri o declaratie in Parlamentul European, in care a dezbatut situatia economica din Uniunea Europeana. Acesta a declarat ca Europa are nevoie.

Parlamentul European dezbate astazi situatia politica din tara noastra

Parlamentul European va dezbate astazi in plen situatia politica din tara noastra, inclusiv referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, relateaza sursele de presa.

DEZBATERE asupra Romaniei in Parlamentul European. ...

UPDATE Presedintele Liberalilor si Democratilor Europeni, Graham Watson, a declarat, la dezbaterea despre situatia de la Bucuresti, ca cea mai buna solutie pentru Romania ar fi organizarea unor alegeri parlamentare si prezidentiale noi, scrie Mediafax. Potrivit acestuia, toate fortele politice ar trebui, dupa alegeri, sa se inteleaga asupra modului de functionare a relatiilor politice. Watson a mai spus ca nicio forta politica nu iese castigatoare din situatia politica de la Bucuresti din .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )