Libnet.ro
UNICEF

14:00

Discutiile pentru un nou acord cu FMI vor incepe in martie 2016

Hotnews Hotnews,
 Discutiile pentru un nou acord cu FMI vor incepe in martie 2016

Discutiile privind un nou acord cu Romania vor incepe in martie 2016, odata cu misiunea delegatiei Fondului care va avea loc in acea luna. La intalnirile recente ne-am concentrat pe buget, pe rectificare, pe problemele curente, a spus joi ministrul Finantelor Eugen Teodorovici. Nu au existat acum discutii privitoare la noul acord, insa , spune ministrul Finantelor, FMI s-a aratat foarte deschis cu privire la incheierea lui. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici: Discutiile pentru un nou acord cu FMI vor incepe in martie 2016

Fondul Monetar International FMI) va avea urmatoarea misiune in Romania in martie 2016, cand Guvernul ar putea discuta incheierea unui nou acord si termenii acestuia, insa vrea sa rezolve si restantele din vechiul acord, a declarat joi seara ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

PNL: FMI a transmis ca un nou acord nu este posibil. PSD: Sunt trei obstacole, dar ele pot fi depasite

Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu a declarat miercuri, dupa o intalnire a comisiilor de buget cu Fondul Monetar International FMI), ca reprezentantii institutiei au transmis ca un nou acord nu este posibil cu Romania, in timp ce deputatul PSD Viorel Stefan neaga o astfel de afirmatie transanta, dar recunoaste ca exista trei obstacole.

PNL: FMI a transmis ca un nou Acord nu e posibil. PSD: Sunt trei obstacole, pot fi depasite

Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu a declarat, miercuri, dupa o intalnire a comisiilor de buget cu FMI, ca Fondul a transmis ca un nou acord nu este posibil cu Romania, in timp ce deputatul PSD Viorel Stefan neaga o astfel de afirmatie.

Teodorovici: Discutam in martie cu FMI, la urmatoarea misiune, despre un nou acord. Pana atunci, rezolvam ce ne-a ramas din vechiul acord

Guvernul va discuta cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) despre posibilitatea incheierii unui noi acord si termenii acestuia in luna martie a anului viitor, la urmatoarea misiune a institutiei financiare in Romania, a declarat joi Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Noul acord cu FMI a deraiat inainte de a fi semnat

Semnarea unui nou acord cu Fondul Monetar International FMI), al patrulea consecutiv din 2009 pana acum, este tot mai indepartata, dupa ce institutia a transmis un comunicat foarte dur la adresa Guvernului, criticat atat in privinta politicilor fiscale si salariale, cat si asupra investitiilor slabe in infrastructura si a ineficientei companiilor de stat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )