Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dispare taxa auto? Comisia Europeana vrea armonizarea sistemului fiscal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dispare taxa auto? Comisia Europeana vrea armonizarea sistemului fiscal

Comisia Europeana a invitat statele membre sa elimine obstacolele fiscale la transferul de vehicule dintr-o tara intr-alta si sa adopte o singura taxa, cea de drum, scrie autoactu. com . continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana incearca din nou sa armonizeze legislatia privind taxarea masinilor in statele membre

Dupa ce in 2005 Comisia Europeana a incercat, fara succes, sa elimine diversele taxe de inmatriculare auto din statele membre si sa le inlocuiasca printr-o taxa ecologica anuala de circulatie, executivul UE porneste o noua initiativa gandita sa armonizeze legislatiile din statele membre. Noua propunere este discutata de Parlamentul European si se doreste rezolvarea problemelor din prezent, mai ales ca 3 milioane de masini sunt anual inmatriculate dintr-un stat in altul in UE.

Comisia Europeana introduce o noua clasificare internationala a universitatilor

Comisia Europeana lanseaza o noua clasificare internationala a universitatilor din Europa si din lume, la care sunt asteptate sa participe 500 de universitati, anunta executivul european printr-un comunicat de presa. Noua clasificare multidimensionala va califica universitatile in cinci domenii distincte: reputatia pentru cercetare, calitatea predarii si invatarii, orientarea internationala, succesul transferului de cunostinte de exemplu, parteneriate cu intreprinderile si intreprinderile nou-infiintate) si angajamente regionale.

Comisia Europeana inaspreste legile impotriva fumatorilor: Vezi unde va fi interzis fumatul de la 1 ianuarie

Comisia Europeana va interzice de la 1 ianuarie fumatul in masinile de taxi, masinile de serviciu, parcurile pentru copii si universitatile din toate statele membre. in plus, proprietarii localurilor care.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )