Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dispozitivul care iti poate salva viata in pandemia de COVID-19. Cum se foloseste corect pulsoximetrul

Antena3 Antena3,
Dispozitivul care iti poate salva viata in pandemia de COVID-19. Cum se foloseste corect pulsoximetrul

Pulsoximetrul este un dispozitiv electronic care masoara concentratia de oxigen din sange si pulsul. Cand valoarea saturatiei de oxigen scade sub 95%, pacientul trebuie sa anunte medicul de familie, avertizeaza dr. Victoria Arama. continuă pe Antena3

Dispozitivul care i-a salvat viata lui Grosjean. Cum arata pilotul F1 dupa ce masina i-a luat foc

Romain Grosjean a fost implicat in unul dintre cele mai dure accidente din Formula 1! Chiar in startul Marelui Premiu din Bahrain, monopostul francezului a iesit de pe circuit, dupa un acrosaj cu Kviat. Si s-a lovit la 220 de kilometri pe ora de cauciucurile de protectie. Monopostul Haas condus de Grosjean s-a rupt in .

Stefan Banica a izbucnit in plans la X Factor. Momentul care iti face pielea de gaina: si Deliei i-au dat lacrimile

Acest sezon de X-Factor este unul aparte. Odata prin restrictiile impuse de pandemie, dar si datorita vocilor din acest an, care sunt foarte bune. Au inceput deja auditiile din bootcamp, iar concurenta este dura. Aseara Stefan Banica jr. a avut parte de emotii la X-Factor. Emotiile concurentilor la X-Factor Stefan Banica jr. Loredana, Delia si .

Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu. Regretul cu care traieste de o viata intreaga

Andreea Esca este foarte discreta cand vine vorba despre viata sa personala. Relatia sa cu Alexandre Eram a fost tinuta mereu departe de lumina reflectoarelor. Chiar daca interesul presei pentru detalii ascunse ale vietii prezentatoarei TV a fost mare, vedeta a rezistat cu brio. Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu exista de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )