Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dispute in timpul alegerilor locale din Turcia: Cel putin opt persoane au murit

B1 B1,
Dispute in timpul alegerilor locale din Turcia: Cel putin opt persoane au murit

Turcia organizeaza alegeri locale duminica, ocazie cu care au pornit mai multe dispute in diferitele regiuni ale tarii. Potrivit AFP, cel putin opt persoane au murit dupa ce au fost implicate in aceste conflicte. continuă pe B1

Violente in timpul alegerilor municipale din Turcia: cel putin opt morti

Alegerile municipale din Turcia, care au atras atentia comunitatii internationale datorita mizei ridicate, s-au incheiat in mod oficial, insa nu inainte de a face victime. Cel putin opt persoane au murit duminica in urma disputelor politice, a anuntat agentia de presa Dogan, citata de AFP.

Violente electorale in Turcia. Cel putin opt oameni au murit in urma disputelor

Cel putin opt persoane au murit, duminica, in urma disputelor din timpul alegerilor locale din aceasta tara, a anuntat agentia de presa Dogan, citata de AFP. La Silvan, in provincia Hilvan,.

Atac armat intr-un tribunal din Canada: cel putin un mort si un ranit

Un barbat a deschis focul intr-o instanta judiciara din apropiere de orasul canadian Toronto, suspectul fiind impuscat mortal de politie, informeaza presa canadiana, conform Mediafax .

Alegeri locale in Turcia soldate cu morti

Cel putin opt persoane au murit, duminica, in urma disputelor din timpul alegerilor locale din aceasta tara, a anuntat agentia de presa Dogan, citata de AFP.

Turcia: Violente la alegeri soldate cu morti.

Cel putin opt persoane au murit, duminica, in urma disputelor din timpul alegerilor locale din aceasta tara, relateaza Mediafax. La Silvan, in provincia Hilvan sud-est), o prima cearta a avut loc intre mai multi candidati dintr-un sat, provocand in total sase morti si peste zece raniti. Un alt conflict similar a avut loc in provincia Hatay sud), provocand doi morti si noua raniti cu arma alba, a adaugat sursa citata. Astfel de certuri sunt frecvente la alegerile din localitatile mici, dar .

Alegerile municipale din Turcia, cel mai dur test pentru partidul de guvernamant

Turcia se pregateste pentru alegerile locale programate pentru 30 decembrie, pe fondul unor tensiuni profunde, alimentate de acuzatiile de coruptie ale guvernantilor, de speculatiile privind existenta unui stat paralel si de restrictionarea accesului la retele sociale precum Twitter si Youtube.

AUDIO Isarescu: In ultimii 3 sau 4 ani cel putin 5 sefi de banci mi-au cerut o audienta ca sa se planga de rigoarea celor de la Supraveghere. Am inteles din presa ca nici eu nu sunt nepatat, ca l-am propus pe Negritoiu ca sa nu ma mai critice

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a avut vineri chef de vorba la briefingul programat dupa sedinta Consiliului de Administratie al BNR. Nu a refuzat nicio intrebare, chiar daca unele vizau chestiuni iesite de pe agenda curenta a bancii. Cel mai savuros raspuns a fost oferit colegilor de la revista Capital, care au intrebat despre sprijinul acordat de Guvernator lui Misu Negritoiu in vederea preluarii functiei de sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara. Asculta in text fragmentul din briefing legat de relatia Isarescu-Negritoiu.

Canada: Cel putin un mort si un ranit intr-un atac armat produs intr-un tribunal

Un barbat a deschis focul, vineri, intr-o instanta judiciara din apropiere de orasul canadian Toronto, relateaza AFP. Incidentul a avut loc intr-un tribunal din orasul canadian Brampton, situat in zona.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )