Libnet.ro
UNICEF

21:00

Distinctie regala pentru Angelina Jolie

România Liberă România Liberă,
Distinctie regala pentru Angelina Jolie

Angelina Jolie a primit vineri, la palatul Buckingham, o distinctie din partea reginei Elisabeta a II-a pentru angajamentul ei in lupta impotriva violentelor sexuale din zonele de razboi, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Dama Angelina Jolie! Actrita a primit o medalie de onoare din partea Reginei Marii Britanii!

Angelina Jolie a primit ieri o distinctie de onoare din partea Reginei Marii Britanii. Se intampla rar ca un cetatean american sa fie premiat in Anglia, insa numeroasele campanii ale Angelinei impotriva violului in zonele de razboi au impresionat-o pe Regina, care i-a oferit Insignia of an Honorary Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George.

Angelina Jolie a fost decorata cu titlul de Honorary Dame, de catre regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Angelina Jolie a fost decorata, astazi, cu titlul de Honorary Dame, de catre regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, pentru implicare sa in campania de prevenire a violentei sexuale pe timp de razboi si pentru serviciile de politica externa aduse insulei din vestul Europei.

Angelina Jolie a primit un titlu onorific din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii (FOTO)

Angelina Jolie a fost premiata de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Celebra actrita a primit un titlu onorific pentru implicarea sa in domeniul caritabil privind agresiunile sexuale in zonele de razboi. La .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )