Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce mesaj a transmis presedintele Romaniei cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii ...

România Liberă România Liberă,
Ce mesaj a transmis presedintele Romaniei cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii ...

Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei Romane, adresand urarea ca aceasta zi de sarbatoare sa aduca seninatate si speranta, transmite Mediafax. Doresc sa adresez tuturor romanilor, in aceasta zi in care praznuim Adormirea Maicii Domnului si in care, deopotriva, serbam Ziua Marinei Romane, gandurile mele cele mai calde si sincere urari de sanatate si bucurie alaturi de cei dragi, se arata in . continuă pe România Liberă

Mesajul lui Basescu cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei

Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei Romane, adresand urarea ca aceasta zi de sarbatoare sa aduca seninatate si.

Jandarmii, la datorie cu prilejul sarbatorii Adormirii Maicii Domnului

Jandarmii aradeni vor asigura ordinea publica la manifestari culturale si religioase ce au loc in cursul acestei saptamani in judetul Arad.

Biserica Adormirea Maicii Domnului, ctitorie domneasca de la 1850

In 1850 domnitorul Barbu D. Stirbey rectitoreste biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Flamanzesti/Flamanzeni, jud. Ilfov. Nu se cunoaste numele constructorului sau al zugravilor ctitoriei domnesti de la 1850. Iconostasul si mobilierul bisericii prezinta elemente neogotice ce ar putea indica mesteri straini ce vor fi lucrat si in bisericile bucurestene de dupa Marele Foc.

Premierul Ponta, in pelerinaj la catolici si ortodocsi de Adormirea Maicii Domnului

Premierul Victor Ponta va participa miercuri, de sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului, la doua slujbe tinute in Moldova, una la ortodocsi si alta la catolici. Astfel, incepand cu ora 09. 30, premierul va merge la.

Distribuirea pensiilor, decalata cu o zi din cauza Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului

Programul distribuirii pensiilor se va decala cu o zi, ca urmare a Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului. in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora ziua de 15 august este declarata zi de sarbat.

Romanii ar putea avea o noua zi libera, dupa Adormirea Maicii Domnului. Guvernul hotaraste astazi daca 16 august va fi zi libera

Guvernul ar putea stabili ca vineri, 16 august, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, sa fie zi libera, surse guvernamentale, citate de Mediafax. Decizia ar putea fi luata in sedinta de.

Romanii vor avea o noua zi libera, dupa Adormirea Maicii Domnului. Ponta a anuntat ca 16 august va fi zi libera

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca propunerea ca ziua de vineri, 16 august, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, sa fie zi libera, va fi adoptata astazi,.

Ce sa NU postezi pe Twitter. Probabil cel mai neinspirat mesaj transmis vreodata pe o retea de socializare

Un mecanic auto din Toronto s-a gandit sa-si faca ziua de munca mai placuta si a postat pe Twitter un mesaj cel putin indraznet. Barbatul le-a cerut traficantilor de droguri din regiune sa vina pana la.

Basescu isi ataca aliatii. Laszlo Borbely: Presedintele Romaniei trebuie sa fie un factor de echilibru

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Harghita, ca 2013 e ultimul an in care politicienii ungari au putut sa se plimbe atat de relaxat in Romania, el avertizand ca statul roman isi va asuma.

Liderul Jobbik, luat in serios de presedintele Romaniei

Un discurs cu secvente radicale sustinut intr-un sat secuiesc din Romania de catre Gabor Vona, liderul formatiunii politice extremiste si xenofobe ungare Jobbik, incinge spiritele in relatia dintre Bucuresti si Budapesta si primeste o nesperata atentie din partea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )