Libnet.ro
UNICEF

01:05

Divort SOC in showbiz! Se despart dupa un an de casnicie din cauza INFIDELITATII LUI! Vezi AICI despre ce cunoscut cuplu este vorba!

Devorator Monden Devorator Monden,
Divort SOC in showbiz! Se despart dupa un an de casnicie din cauza INFIDELITATII LUI! Vezi AICI despre ce cunoscut cuplu este vorba!

Divortul lui Amber Rose de Wiz Khalifa a venit ca un trasnet pentru admiratorii celor doi. La doar o luna. continuă pe Devorator Monden

150.000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare

La fiecare 30 de minute, un roman face infarct miocardic si 150. 000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare, relateaza Mediafax. in fiecare an, aproximativ 150. 000 de romani mor din cauza bolilor.

Fotografiile nud de pe internet cauzeaza noi probleme vedetelor! Ce cunoscuta cantareata este pe punctul de a divorta din cauza scandalului! Afla AICI!

Jennifer Lawrence, Rihanna, Vanessa Hudgens si Kim Kardashian sunt cateva dintre vedetele care au cazut victime hacker-ilor. Hotii virtuali au.

Lady Gaga, in lacrimi din cauza unui email! Vezi AICI ce anume a adus-o pe artista in aceasta stare!

Desi este o artista excentrica si pare mereu sigura pe ea, in spatele personajului Lady Gaga se ascunde o persoana.

Oana Roman a suferit mult din cauza greutatii: Am fost jignita, calcata in picioare, umilita

Vedeta a marturisit pe Facebook ca a fost deranjata ani la rand de tot ce se spunea defaimator in presa.

Actiunile Raiffeisen, in declin semnificativ din cauza pierderilor anticipate

Actiunile Raiffeisen Bank International AG, banca austriaca expusa masiv la riscurile din Ucraina si Rusia, au inregistrat ieri, la Bursa din Viena, cea mai mare scadere din ultimii trei ani -13%), dupa ce institutia a avertizat ca provizioanele mari pentru credite neperformante ii vor provoca pierderi anul acesta.

OMS: Aproape 3.000 de oameni au murit in Africa de Vest din cauza virusului Ebola

Ebola a provocat 2. 917 decese in Africa de Vest din 6. 263 de cazuri, arata cel mai recent bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), realizat la 21 septembrie si publicat joi la Geneva, informeaza AFP,.

Bancile se revolta din cauza creditelor in franci elvetieni

Trei banci vor declansa procedura de infringement la adresa Romaniei daca vor fi obligate sa converteasca din valuta in lei creditele acordate, la cursul de schimb de la data semnarii contractului. De altfel,.

O familie de romani a scapat de povara unui credit de 300.000 de euro fara sa achite nicio rata din cauza unei greseli a bancii

Doi soti din Hateg, care au contractat un credit de 300. 000 de euro, pentru care au garantat cu o vila, au ramas atat cu banii, cat si cu casa, fara sa plateasca nicio rata. Minunea a fost posibila printr-o eroare a bancii, care a gresit executarea.

VIDEO WTA Wuhan: Serena Williams a abandonat in turul doi, din cauza problemelor medicale

Serena Williams a abandonat in turul doi al turneului WTA de la Wuhan, liderul mondial acuzand probleme de sanatate. La scorul de 6-5 in favoarea sa in meciul cu Alize Cornet urma la serviciu), jucatoarea din SUA nu a mai putut continua disputa, avand, printre altele, febra destul de mare.

Aproape 3.000 de suflete au pierit din cauza Ebola. Peste 5.800 de cazuri au fost anuntate de autoritati

Epidemia de Ebola a provocat moartea a 2. 811 de persoane in Africa de Vest din 5. 864 de cazuri inregistrate, potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) actualizat luni seara,.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )