Libnet.ro
UNICEF

01:05

Djohar Tsarnaev, condamnat la MOARTE pentru atentatele de la Boston

Antena3 Antena3,
Djohar Tsarnaev, condamnat la MOARTE pentru atentatele de la Boston

Autorul atentatelor din 2013 de la Boston nord-estul SUA), Djokhar Tsarnaev 21 de ani), a fost condamnat vineri la pedeapsa cu moartea de catre un juriu popular, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Djohar Tarnaev, CONDAMNAT la MOARTE pentru atentatele de la Boston

Autorul atentatelor din 2013 de la Boston nord-estul SUA), Djohar Tsarnaev 21 de ani), a fost condamnat vineri la pedeapsa cu moartea de catre un juriu popular, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Juriul a ajuns la.

Djohar Tsarnaev a fost condamnat la moarte pentru atacurile din Boston din 2013

Djohar Tsarnaev a fost condamnat la moarte pentru implicare in atentatul comis la maratonul din Boston, in 2013. Cei 12 jurati au trebuit sa decida intre pedeapsa cu moartea si inchisoarea pe viata pentru Djohar Tsarnaev. Juriul federal a deliberat timp de 14 ore si a decis ca Tarnaev, in varsta de 21 de ani, sa fie executat prin injectie letala.

Djohar Tarnaev, condamnat la moarte pentru atentatul de la Boston

Acuzat in procesul privitor la atentatul cu bomba de la Maratonul Boston, Djohar Tarnaev a fost condamnat la moarte vineri noapte, anunta Mediafax.

Tarnaev, condamnat la moarte pentru atentatul de la Boston

Acuzat in procesul privitor la atentatul cu bomba de la Maratonul Boston, Djohar Tarnaev a fost condamnat la moarte vineri noapte, anunta Mediafax. Dupa 15 ore de deliberari ale juriului, acesta l-a gasit pe Tarnaev vinovat pentru implicarea sa in atentatul de la 15 aprilie 2013, soldat cu trei morti si 264 de raniti.

Fost agent Al-Qaida, condamnat la inchisoare pe viata pentru atentatele din Kenya si Tanzania

Un fost agent Al-Qaida, apropiat al lui Osama ben Laden, a fost condamnat vineri de un tribunal din Manhattan la inchisoare pe viata pentru rolul pe care l-a jucat in atentatele de la ambasadele americane din Kenya.

Locotenentul lui bin Laden, condamnat la inchisoare pe viata pentru atentatele asupra ambasadelor SUA din Africa

Un apropiat al lui Osama bin Laden a fost condamnat, vineri, la inchisoare pe viata pentru implicarea in atentatele din 7 august 1998 asupra ambasadelor Statelor Unite din Nairobi Kenya) si Dar es Salaam.

Aghiotant al lui ben Laden, condamnat la inchisoare pe viata pentru atentatele din Kenya si Tanzania

Un fost lider Al-Qaida, sauditul Khalid al-Fawwaz, un apropiat al lui Osama ben Laden, a fost condamnat vineri de un tribunal din Manhattan la inchisoare pe viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )