Libnet.ro
UNICEF

01:06

DN1, aglomerat in zona statiunilor de pe Valea Prahovei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DN1, aglomerat in zona statiunilor de pe Valea Prahovei

Drumul national 1 a inceput sa se aglomereze, duminica la pranz, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, in conditiile in care turistii care au petrecut Revelionul la munte se intorc acasa, politistii recomandandu-le soferilor ca ruta alternativa DN. continuă pe Wall-Street Ro

DN 1, aglomerat in zona statiunilor de pe Valea Prahovei: se circula cu 30 km/ora. Politistii au deviat traficul pe DN 1 A

Drumul national 1 este aglomerat, sambata dupa-amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei si a orasului Comarnic, pentru fluidizarea circulatiei pe DN 1 politistii luand masura devierii traficului din judetul Brasov pe DN 1 A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Trafic aglomerat pe DN1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde se circula in coloana, bara la bara. Politia recomanda rute alternative

Drumul national 1 a inceput sa se aglomereze, duminica la pranz, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, in conditiile in care turistii care au petrecut Revelionul la munte se intorc acasa, politistii recomandandu-le soferilor ca ruta alternativa DN 1 A Brasov - Sacele - Cheia - Ploiesti, transmite Mediafax.

DN 1, aglomerat in zona statiunilor de pe Valea Prahovei; politistii au deviat traficul pe DN 1 A

DN 1, aglomerat in zona statiunilor de pe Valea Prahovei; politistii au deviat traficul pe DN 1 A .

Traficul scade in intensitate pe DN1 Brasov - Bucuresti

ACTUALIZARE 17:44 Traficul rutier a mai scazut in intensitate pe DN1 Brasov - Bucuresti, in aceasta dupa-amiaza, potrivit unui comunicat al centrului Infotrafic al Politiei Romane. *ACTUALIZARE 16:04 Trafic aglomerat pe DN1: in zona statiunilor de pe Valea Prahovei se circula in coloana, bara la bara.

Unde mergem la schi. Noutatile sezonului din Valea Prahovei si Poiana Brasov - preturi, facilitati, starea partiilor

Sezonul de schi 2015-2016 a inceput pe majoritatea partiilor de pe Valea Prahovei. Se schiaza la Sinaia, Azuga, dar si in Poiana Brasov, iar administratorii partiilor au noutati, dar si reduceri pentru schiori.

Peste 10.000 de turisti, pe Valea Prahovei de Revelion

Peste 10. 000 de turisti vor petrece noaptea de Revelion pe Valea Prahovei.

Trafic de cosmar pe Valea Prahovei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera pe DN1 Ploiesti Brasov s-a intensificat pe sensul de mers catre Brasov, la Comarnic. De precizat este faptul.

Niciun an fara trafic de cosmar pe Valea Prahovei

Lipsa unei autostrazi spre munte se simte mai ales zilele acestea cand romanii nu vor decat in vacanta sa se bucure de zapada de pe partii. Greu, insa. Drumul pana la munte sau cel de intoarcere spre casa este un.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )