Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE: Aviz POZITIV pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Aviz POZITIV pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, solicitarea de inceperea a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. continuă pe România Liberă

Udrea, aviz pozitiv pentru urmarirea penala

ACTUALIZARE 10:45 Comisia juridica a aprobat astazi cererea de ridicare a imunitatii Elenei Udrea, astfel ca DNA a primit aviz pozitiv pentru urmarirea penala. --- * TB a disjuns propunerea de arestare preventiva pentru Obreja si o va judeca joi.

Comisia juridica, aviz pozitiv pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 11:43 Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea Comisia Juridica a avizat, azi, cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, presedintele acestui for, Bogdan Ciuca precizand ca daca azi este trimis la Biroul Permanent BP) raportul Comisiei, de maine oricand presedintele Camerei poate convoca plenul, in cinci zile, cel mai probabil luni pentru votul privind avizul lui Udrea. * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

Aviz POZITIV pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, solicitarea de inceperea a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

VIDEO. Dosarul ROMGAZ: Adriean Videanu, audiat la DIICOT. Ce vorbea Videanu cu Ioan Niculae. Aviz FAVORABIL pentru urmarirea penala in cazul lui Vosganian

Adriean Videanu a fost dus, marti, cu o duba a Politiei, la sediul DIICOT, unde procurorii l-au anuntat ca a fost schimbat expertul care va realiza expertiza in dosarul Romgaz, dupa ce DIICOT a cerut, luni, aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a fostilor ministri Adriean Videanu si Varujan Vosganian.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

00- Directia Nationala Anticoruptie cere urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Fosta sefa de la Dezvoltare si Turism ar fi incercat sa obtina ilegal fonduri din bugetul Uniunii.

Victor Ponta: Grupurile parlamentare PSD vor da aviz pozitiv pentru solicitarile justitiei de ridicare a imunitatilor (FOTO)

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, ca grupurile parlamentare PSDvor da aviz pozitiv pentru solicitarile justitiei de ridicare a imunitatilor. Decizia Grupurilor Parlamentare PSDeste clara/.

DNA cere aviz de incuviintare pentru urmarirea penala a senatorului Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz, luni dimineata, pentru inceperea urmaririi penale pe numele senatorului Ion Artion, in dosarul Gala Bute, potrivit unui comunicat al DNA. Cererea de efectuare.

Dosarul Gala Bute: Ce masuri cere DNA pentru inculpati. Aviz pozitiv al Comisiei Juridice pentru urmarirea penala a lui Ariton

Procurorii anticoruptie au cerut, marti, arestarea preventiva pentru Cornel Resmerita si Rudel Obreja si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia, conform DNA.

Cererea privind urmarirea penala a Elenei Udrea, la Camera Deputatilor: Va fi discutata in sedinta Biroului permanent

Cererea rocurorului general Tiberiu Nitu privind inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, relateaza Agerpres. Aceasta urmeaza sa fie discutata in edinta Biroului permanent, care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )