Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cere aviz pentru anchetarea fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely. Procurorii il suspecteaza de trei fapte de trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
DNA cere aviz pentru anchetarea fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely. Procurorii il suspecteaza de trei fapte de trafic de influenta

Procurorii anticoruptie cer Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a deputatului Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, pe care il suspecteaza de comiterea a trei infractiuni de trafic de influenta. Una dintre fapte se refera la dosarul clasat de procurori, pe care DNA vrea sa-l redeschida in urma aparitiei unor probe noi. in 2012, parlamentarii nu au incuviintat cererea DNA. continuă pe Adevărul

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla. Judecatorul CCR il ameninta pe directorul CE Oltenia: O sa am grija sa fii TERMINAT!

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Parlamentului pentru arestarea judecatorului Curtii Constitutionale, Toni Grebla.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Parlamentului pentru arestarea judecatorului Curtii Constitutionale, Toni Grebla.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla: Magistratul CCR: Nu cred ca era nevoie de solicitarea arestarii (VIDEO)

Procurorii anticoruptie a cerut, marti, aviz pentru arestarea judecatorului CCR Toni Grebla, relateazaB1 TV. Solicitatrea a ajuns la procurorul geneal Tiberiu Nitu care va sesiza Biroul Permanent al.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely

Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului si deputat UDMR, ar putea intra sub urmarire penala la solicitarea DNA Directia Nationala Anticoruptie), care a cerut aviz de la Camera Deputatilor, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru.

DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, potrivit surselor din presa.

VIDEO DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Reactia lui Toni Grebla sursa: B1 Tv): Stirea o am de la dumneavoastra. Ma voi prezenta la Senat si voi proceda in consecinta. Nu am vazut dosarul, nu am vazut inca exact de ce sunt acuzat. Despre demisie: Dupa ce voi vedea dosarul, probabil voi evita sa pun fostii colegi din Biroul Permanent intr-o situatie delicata.

DNA cere aviz pentru arestarea lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )