Libnet.ro
UNICEF

21:00

DNA cere confiscarea extinsa in cazul averii lui Sorin Oprescu

Antena3 Antena3,
DNA cere confiscarea extinsa in cazul averii lui Sorin Oprescu

Procurorii DNA solicita confiscarea extinsa a averii primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, deoarece sumele de bani si valoarea imobilelor detinute de el si partenera sa de viata depasesc cu mult. continuă pe Antena3

DNA cere confiscarea extinsa in cazul averii lui Sorin Oprescu

Procurorii anticoruptie au solicitat extinderea confiscarii in cazul averii primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu. Anchetatorii au motivat ca sumele de bani si valoarea imobilelor detinute de el si partenera sa de viata depasesc cu mult veniturile mentionate in declaratiile de avere.

DNA cere Senatului incuviintare pentru retinerea si arestarea lui Sova

Procurorii DNA au sesizat Parchetul instantei supreme pentru a cere presedintelui Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova, acuzat ca a luat mita 100. 000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre.

DNA cere din nou retinerea si arestarea senatorului Dan Sova, intr-un nou dosar in care e acuzat ca a primit 100.000 de euro pentru trafic de influenta

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, l-a sesizat pe procurorul general Tiberiu Nitu pentru a cere presedintelui Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )