Libnet.ro
UNICEF

10:00

DNA cere pedeapsa maxima cu inchisoarea pentru Alina Bica si in limite reduse pentru Dorin Cocos

Antena3 Antena3,
DNA cere pedeapsa maxima cu inchisoarea pentru Alina Bica si in limite reduse pentru Dorin Cocos

Zi decisiva pentru Alina Bica si Dorin Cocos, la Instanta Suprema! Magistratii judeca astazi ultimul termen din dosarul in care fosta sefa DIICOT, fugita in Costa Rica, este acuzata ca. continuă pe Antena3

Emotii mari pentru Alina Bica: Procurorul DNA cer pedeapsa maxima pentru fosta sefa DIICOT in dosarul despagubirilor de la ANRP

UPDATE:DNA cere pedeapsa maxima pentru Alina Bica, pentru abuz in serviciu si luare de mita. Instanta Suprema judeca miercuri ultimul termen din dosarul ANRP, in care sunt judecati Alina Bica, omul de.

Zi decisiva pentru Alina Bica si Dorin Cosos. Magistratii judeca ultimul termen din dosarul in care sunt acuzati

Zi decisiva pentru Alina Bica si Dorin Cocos, la Instanta Suprema! Magistratii judeca astazi ultimul termen din dosarul in care fosta sefa DIICOT, fugita in Costa Rica, este acuzata ca.

Zi decisiva pentru Alina Bica si Dorin Cocos. Magistratii judeca ultimul termen din dosarul in care sunt acuzati

Zi decisiva pentru Alina Bica si Dorin Cocos, la Instanta Suprema! Magistratii judeca astazi ultimul termen din dosarul in care fosta sefa DIICOT, fugita in Costa Rica, este acuzata ca.

Zi decisiva pentru Alina Bica si Dorin Cocos: Ultimul termen in dosarul despagubirilor supraevaluate de la ANRP

Instanta Suprema judeca miercuri ultimul termen din dosarul ANRP, in care sunt judecati Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos. Este vorba de dosarul privind despagubirile.

Procurorii au cerut pedeapsa maxima pentru Alina Bica in dosarul retrocedarilor frauduloase de la ANRP

Procurorul DNA a cerut o pedeapsa cu inchisoarea orientata catre maxim pentru Alina Bica, fosta sefa DNA, acuzata dede abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave in dosarul retrocedarilor frauduloase de la ANRP.

UPDATE: Procurorii DNA au cerut pedeapsa maxima pentru Alina Bica judecata pentru abuz n serviciu si luare de mita

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate miercuri ultimul termen in dosarul ANRP, in care sunt judecati Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos. Procurorii DNA au cerut pedeapsa maxima pentru Bica, pentru cele doua infractiuni pentru care este judecata - abuz in serviciu si luare de mita.

Alina Bica si Dorin Cocos isi afla sentintele pe 29 mai

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie vor pronunta pe 29 mai sentinta in dosarul ANRP, in care sunt judecati Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos. Fapta.

CCJ: Posibil ultim termen n dosarul n care sunt judecati Alina Bica si afaceristul Dorin Cocos

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata miercuri ultimul termen in dosarul ANRP, in care sunt judecati Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, scrie Agerpres.

DNA cere pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea: 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz n serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals

DNA a cerut, la termenul de marti, pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea si pentru celelalte persoane cercetate in dosarul DGASPC Teleorman, anunta Mediafax. Procurorii au cerut si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului in cazul liderului PSD.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Liviu Dragnea

Procesul lui Liviu Dragnea, la Instanta Suprema ar putea ajunge azi la final. Magistratii judeca ultimul termen in dosarul al angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )