Libnet.ro
UNICEF

09:15

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu

B1 B1,
DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu

Directia NationalaAnticorputie cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, motivand ca cele primite sunt prea mici pentru infractiunile comise, relateazaB1 TV. Dan Voiculescu este acuzat ca a. continuă pe B1

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii ICA.

Procurorii DNA au redactat motivarea apelului in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de coruptie si cer pedepse cat mai ridicate pentru toti inculpatii din dosarul ICA, conform B1. Procurorii anticoruptie cer pedepse cat mai mari pentru Dan Voiculescu, pentru ca a determinat oameni cu inalte functii pe care i-a determinat sa comita infractiuni, din pozitia de lider de partid, si pentru ca prejudiciul este foarte mare. Citeste si: Dosarul ICA urmeaza sa ajunga la Curtea de .

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere, in motivele prin care a formulat apel impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti din dosarul ICA in care omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, pedepse mai mari pentru toti cei inculpatii.

DNA cere cresterea pedepsei pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii ICA.

Procurorii anticoruptie cer marirea pedepsei pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA). DNA a atacat decizia Tribunalului Bucuresti, prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru spalare de bani. Citeste si: Dosarul ICA urmeaza sa ajunga la Curtea de Apel Pedeapsa maxima pentru fapte de coruptie este, pana la 1 februarie, 15 ani de inchisoare, iar, dupa aceasta data, cand intra in vigoare noile Coduri, .

Adrian Nastase i-a permis lui Dan Voiculescu sa premediteze privatizarea ilegala a ICA.

Procurorii DNA au cerut ca Dan Voiculescu sa primeasca 15 ani de inchisoare in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare ICA), dupa ce judecatorii au decis ca presedintele onorific al Partidului Conservator sa fie condamnat la cinci ani de inchisoare. Numele cel mai sonor din aceasta privatizare, insa, cel al lui Adrian Nastase, nu apare in dosarul penal. Fotul premier, insa, a luat o decizie, in 2002, fara care Dan Voiculescu nu ar fi avut niciodata posibilitatea sa cumpere actiunile .

Date socante in dosarul hackerului Guccifer: I-ar fi oferit lui Dan Voiculescu date despre ...

Procurorii au descoperit noi probe in dosarul hackerului Guccifer. Acesta l-ar fi sunat pe Dan Voiculescu si i-ar fi oferit date despre seful SRI, George Maior, conform B1TV. Hackerul aradean Guccifer a fost adus, miercuri, la sediul DIICOT central, unde urmeaza sa fie audiat in legatura cu acuzatiile de infractiuni informatice ce i se aduc, dupa ce ar fi spart conturile de mail si Facebook ale mai multor vedete, dar si casuta postala electronica a sefului SRI, George Maior. Procurorii .

Hackerul Guccifer l-a sunat pe Dan Voiculescu pentru a-i furniza informatii despre seful SRI, George Maior

Hackerul Guccifer, cel care a spart adresa de e-mail a sefului SRI, l-a cautat pe Dan Voiculescu pentru a-i furniza informatii despre George Maior, transmite B1 TV, citand din ancheta procuroriilor DIICOT.

Drama in familia lui Dan Voiculescu! Tatal lui a murit!

Tatal lui Dan Voiculescu s-a stins din viata la varsta de 94 de ani. Anuntul a fost facut de patronul Antenelor chiar pe blogul personal povestind cum a decurs totul si transmitandu-i parintelui sau un mesaj emotionant.

Sibex a ratat la mustata topul primelor 10 cele mai mari piete europene pentru derivate pe indici in 2013

Romania a ocupat anul trecut locul 11 in clasamentul european al celor mai mari piete pentru derivate pe indici, potrivit unui raport al Federatiei Burselor din Europa FESE).

Facturi mai mari la caldura in decembrie. Severinenii platesc dublu

Desi temperaturile au fost chiar si cu 10 grade mai mari fata de anul trecut, caldura din apartamentele severinenilor a costat aproape la fel de mult ca anul trecut, cand a fost ger. Mii de locatari din Drobeta Turnu Severin au privit uimiti facturile la energia termica pe care le-au primit zilele trecute, pentru luna decembrie, constatand ca acestea sunt duble fata de luna noiembrie.

Bogdan Macovei e cotat cu cele mai mari sanse la Jocurile Olimpice de la Soci, din lotul Moldovei

Antrenorul lotului national olimpic de biatlon, Petru Bria, il coteaza cu cele mai mari sanse de reusita, printre sportivii lotului Moldovei la Olimpiada din Soci, pe Bogdan Macovei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3237 seconds )