Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA: Deputatul PDL Alin Trasculescu, cercetat pentru trafic de influenta si instigare la fals si spalare de bani

B1 B1,
DNA: Deputatul PDL Alin Trasculescu, cercetat pentru trafic de influenta si instigare la fals si spalare de bani

Deputatul PDL Alin Trasculescu este cercetat pentru trafic de influenta, instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de spalare a banilor, cunoscand. continuă pe B1

Deputatul PDL Alin Trasculescu, retinut pentru luare de mita

Deputatul PDL de Vrancea Alin Trasculescu a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, sambata seara, la Focsani, in timp ce primea bani de la un om de afaceri. Din primele informatii reiese ca.

DNA: Grefier al Curtii de Apel Craiova, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a luat mita in valoare de 28.500 de euro

Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova a inceput urmarirea penala fata de Ion Victor Toader, grefier in cadrul Curtii de Apel Craiova, acuzat de trafic de influenta, in forma continuata, se arata intr-un comunicat al DNA. Grefierul a fost retinut dupa ce a luat mita 28. 500 de euro de la opt persoane carora le-a promis ca va interveni pe langa magistrati ai aceleiasi instante, pentru a fi date solutii favorabile acestora sau unor apropiati.

DNA: Alin Trasculescu lasa sa se inteleaga ca are influenta in Ministerul Dezvoltarii Regionale

Update 15:00 - Deputatul PDL Alin Trasculescu, retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, a lasat sa se creada ca are influenta asupra functionarilor din cadrul Ministerului Dezvoltarii.

DNA: Deputatul Trasculescu este cercetat pentru trafic de influenta si instigare la fals si la spalare de bani

Deputatul PDL Alin Trasculescu este cercetat pentru trafic de influenta, instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit DNA.

Deputatul PDL Alin Trasculescu prins in flagrant luand mita. Numele Elenei Udrea apare in dosar

Procurorii DNA l-au ridicat pe deputatul PDL Alin Trasculescu. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce isi negocia influenta pentru a oferi o serie de contracte cu statul. Liderul PDL Vrancea a fost ridicat de procurori, iar in acest moment se afla in arest, informeaza Rtv.

Deputatul PDL, Alin Trasculescu, prins in flagrant luand mita. Demnitarul a fost dus in arest

Procurorii DNA l-au ridicat pe deputatul PDL Alin Trasculescu. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce isi negocia influenta pentru a oferi o serie de contracte cu statul. Liderul PDL Vrancea a fost ridicat de procurori, iar in acest moment se afla in arest, informeaza Rtv.

Deputatul PDL Alin Trasculescu prins in flagrant luand mita. Demnitarul a fost dus in arest

Procurorii DNA l-au ridicat pe deputatul PDL Alin Trasculescu. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce isi negocia influenta pentru a oferi o serie de contracte cu statul. Liderul PDL Vrancea a fost ridicat de procurori, iar in acest moment se afla in arest, informeaza Rtv.

ULTIMA ORA Presedintele PDL Vrancea, Alin Trasculescu, retinut pentru luare de mita

Deputatul PDL de Vrancea Alin Trasculescu a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant, sambata seara, la Focsani, in timp ce primea bani de la un om de afaceri, informeaza Mediafax citand surse judiciare. Potrivit Realitatea TV, deputatul PDL ar fi primit mita 50. 000 de euroStirea se actualizeaza.

ULTIMA ORA Presedintele PDL Vrancea, Alin Trasculescu, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si instigare la fals in acte si la spalare de bani. Ministerul Justitiei a solicitat Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii. Blaga: PDL va vota pentru

Deputatul PDL de Vrancea Alin Trasculescu a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant, sambata seara, la Focsani, in timp ce primea bani de la un om de afaceri, informeaza Mediafax citand surse judiciare. Intr-un comunicat tranmis presei, DNA informeaza ca deputatul PDL Trasculescu este cercetat penal sub acuzatiile de trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri la spalare de bani. Potrivit procurorilor anticoruptie, seful PDL Vrancea a solicitat de la denuntator, printr-o parte terta, mai intai suma de 50. 000 de euro, majorata mai apoi la 150. 000 de euro, pretinzand sa intermedieze aprobarea unor proiecte de investitii prin PNDI, program gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. UPDATE 14:41) Gorghiu: Comisia Juridica a Camerei discuta luni cazul Trasculescu. Cererea de ridicare a imunitatii va ajunge in plen probabil marti. UPDATE 14:08) Ciprian Ene, avocatul deputatului PDL: Dl Trasculescu nu si-a insusit nicio suma de bani. Contestam ordonanta de retinere. UPDATE 13:50) DNA il cerceteaza penal pe deputatul PDL Trasculescu acuzat de trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri la spalare de bani. UPDATE 13:05) Blaga: PDL va vota pentru ca in cazul Trasculescu justitia sa isi faca treaba. Ne doare, ne afecteaza in campanieUPDATE 13:00) Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat pentru Mediafax ca a primit din partea Ministerului Justitiei solicitarea pentru ridicarea imunitatii in cazul deputatului PDL Alin Trasculescu.

ULTIMA ORA Presedintele PDL Vrancea, Alin Trasculescu, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri si instigare la spalare de bani. Ministerul Justitiei a solicitat Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii. Blaga: PDL

Deputatul PDL de Vrancea Alin Trasculescu a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant, sambata seara, la Focsani, in timp ce primea bani de la un om de afaceri, informeaza Mediafax citand surse judiciare. Potrivit Realitatea TV, deputatul PDL ar fi primit mita 50. 000 de euro. Oficiali din DNA au declarat pentru Mediafax ca este inceputa urmarirea penala in cazul deputatului Alin Trasculescu, data fiind exceptia reprezentata de prinderea acestuia in flagrant delict. UPDATE 14:41) Gorghiu: Comisia Juridica a Camerei discuta luni cazul Trasculescu. Cererea de ridicare a imunitatii va ajunge in plen probabil marti. UPDATE 14:08) Ciprian Enea, avocatul deputatului PDL: Dl Trasculescu nu si-a insusit nicio suma de bani. Contestam ordonanta de retinere. UPDATE 13:50) DNA il cerceteaza penal pe deputatul PDL Trasculescu, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri la spalare de bani. UPDATE 13:05) Blaga: PDL va vota pentru ca in cazul Trasculescu justitia sa isi faca treaba. Ne doare, ne afecteaza in campanieUPDATE 13:00) Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat pentru Mediafax ca a primit din partea Ministerului Justitiei solicitarea pentru ridicarea imunitatii in cazul deputatului PDL Alin Trasculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )