Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA a pus SECHESTRU pe o parte din averea lui Ponta. Premierul, INCULPAT in dosarul lui Sova. A refuzat sa dea declaratii in fata procurorilor

România Liberă România Liberă,
DNA a pus SECHESTRU pe o parte din averea lui Ponta. Premierul, INCULPAT in dosarul lui Sova. A refuzat sa dea declaratii in fata procurorilor

Victor Ponta a ajuns, in carje, la Directia Nationala Anticoruptie unde unde i s-a comunicat noua calitate procesuala -i nculpat in dosarul audiat in Dosarul Turceni-Rovinari. continuă pe România Liberă

Ce a declarat premierul Ponta despre sechestrul pe o parte din averea sa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la masura sechestrului asigurator pe o parte din averea sa, ca este o procedura normala, mentionand ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

DNA a pus SECHESTRU pe o parte a averii lui Ponta. Premierul, INCULPAT in dosarul lui Sova. A refuzat sa dea declaratii in fata procurorilor

Premierul Victor Ponta a ajuns in urma cu putin timp la Directia Nationala Anticoruptie unde va fi audiat in Dosarul Turceni-Rovinari.

DNA: Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii pun sechestru pe o parte din bunuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova. Procurorii au pus sechestru pe o parte din bunurile mobile si imobile ale premierului, informeaza.

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Ponta. Premierul, inculpat in dosarul lui Sova

Premierul Victor Ponta a ajuns in urma cu putin timp la Directia Nationala Anticoruptie unde va fi audiat in Dosarul Turceni-Rovinari. Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar .

Victor Ponta, INCULPAT in dosarul Turceni-Rovinari. Procurorii vor sa puna SECHESTRU pe o parte din bunurile sale

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub.

Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii DNA ii pun sechestru pe o parte din avere

Victor Ponta a fost pus sub inculpare, astazi, de catre DNA, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub sechestru, potrivit unor surse judiciare.

Fotografii de nunta cu un sicriu pentru a incuraja oamenii sa accepte moartea ca parte din viata

Un cuplu din Singapore a participat la o sedinta foto, organizata cu ocazia nuntii, cu o tema mortuara pentru ca moartea sa nu mai fie considerata un subiect tabu, scrie bbc. com.

INS: Romanii cheltuie cea mai mare parte din venituri pe alimente, plata utilitatilor si achitarea darilor catre stat (VIDEO)

Romanii impart banii intre mancare, facturi si taxe. Potrivit Institutului National de Statistica INS), aproape 90 la suta din venitul unei familii din tara noastra se duce pe alimente, plata utilitatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )