Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a declarat premierul Ponta despre sechestrul pe o parte din averea sa

Antena3 Antena3,
Ce a declarat premierul Ponta despre sechestrul pe o parte din averea sa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la masura sechestrului asigurator pe o parte din averea sa, ca este o procedura normala, mentionand ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care. continuă pe Antena3

DNA a pus SECHESTRU pe o parte din averea lui Ponta. Premierul, INCULPAT in dosarul lui Sova. A refuzat sa dea declaratii in fata procurorilor

Victor Ponta a ajuns, in carje, la Directia Nationala Anticoruptie unde unde i s-a comunicat noua calitate procesuala -i nculpat in dosarul audiat in Dosarul Turceni-Rovinari.

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

DNA: Victor Ponta, inculpat in dosarul lui Sova. Procurorii pun sechestru pe o parte din bunuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova. Procurorii au pus sechestru pe o parte din bunurile mobile si imobile ale premierului, informeaza.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora institutional (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va continua colaborarea cu premierul Victor Ponta la nivel institutional. Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut. imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora.

Victor Ponta, INCULPAT in dosarul Turceni-Rovinari. Procurorii vor sa puna SECHESTRU pe o parte din bunurile sale

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub.

Premierul Ponta anunta ca se retrage de la conducerea PSD

ACTUALIZARE 20:02 Plumb: Ponta nu demisioneaza din functia de presedinte, este o retragere temporara Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a declarat, duminica, ca premierul Victor Ponta nu demisioneaza din funtea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului.

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

FOTO: Basescu despre JOCURILE ASCUNSE din spatele cresterii salariilor demnitarilor. Cine este papagalul fara pene, turcitul schiop si parvenitul

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )