Libnet.ro
UNICEF

08:30

INS: Romanii cheltuie cea mai mare parte din venituri pe alimente, plata utilitatilor si achitarea darilor catre stat (VIDEO)

B1 B1,
INS: Romanii cheltuie cea mai mare parte din venituri pe alimente, plata utilitatilor si achitarea darilor catre stat (VIDEO)

Romanii impart banii intre mancare, facturi si taxe. Potrivit Institutului National de Statistica INS), aproape 90 la suta din venitul unei familii din tara noastra se duce pe alimente, plata utilitatilor. continuă pe B1

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

Traian Basescu ataca pe facebook: Doi nesabuiti vor sa construiasca cea mai mare moschee din Europa

Traian Basescu a scris joi seara un mesaj pe pagina sa de facebook prin care condamna construirea unei moschei la Bucuresti, si cu atat mai mult a unei universitati cu studenti din lumea araba. Fostul presedinte.

Income: Bacalaureatul cu cea mai mare promovabilitate

La recent incheiata sesiune de Bacalaureat s-a inregistrat cea mai mare promovabilitate din ultimii ani. Adrian Maniutiu, alaturi de Marius Nistor, presedintele Federatiei Sindicale Spiru Hare si Dumitru Miron,.

Vortexul digital ne va trece prin cea mai mare schimbare de la revolutia industriala pana acum

Transformarea prin care va trece societatea urmatoarelor decenii a fost denumita vortex digital. insavortexul digital nu inseamna nimic luat doar ca denumire. Este insa orevolutie care, in cateva decenii, va schimba societatea construita in ultimele sute de ani. Singura lege valabila in vortexul digital este ca cine nu se adapteaza, ramane in urma si ramane [] Vortexul digital ne va trece prin cea mai mare schimbare de la revolutia industriala pana acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

General american: Rusia reprezinta cea mai mare AMENINTARE pentru securitatea SUA

Generalul american Joseph Dunford, nominalizat pentru a prelua functia de sef al Statului Major General, a declarat ca Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Statelor Unite.

Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru Statele Unite - viitorul sef al statului major, Joseph Dunford

Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea nationala a Statelor Unite, spune seful desemnat al statului major interarme, generalul Joseph Dunford, care se pronunta in favoarea furnizarii de arme catre Ucraina, scrie AFP.

Nadlac II va fi prima vama cu autostrada a Romaniei, cea mai mare poarta rutiera a tarii

Sambata va fi inaugurata cea mai mare poarta rutiera a tarii, la confluenta dintre autostrazile Arad-Nadlac si Mako-Csanadpalota Ungaria). Are 20 de benzi de circulatie, iar aparatura vamesilor poate detecta masinile furate sau care nu au taxele de drum platite la zi.

Bacalaureat: rata de promovare, cea mai mare din ultimii cinci ani

Rata de promovare la sesiunea iunie - iulie 2015 a bacalaureatului, de 67,9 la suta, este cea mai mare din ultimii cinci ani, potrivit bilantului pe ultimii 12 ani prezentat de Ministerul Educatiei.

Duminica dimineata s-au inregistrat 0,9 grade Celsius la Miercurea Ciuc: A fost cea mai scazuta temperatura din tara, consemnata intr-o zona locuita

Temperatura foarte scazuta, duminica dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au aratat 0,9 grade Celsius, acesta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, din zonele locuite, informeaza Agerpres.

Duminica dimineata s-au inregistrat 0,9 grade Celsius la Miercurea Ciuc: A fost cea mai scazuta temperatura din tara, consemnata intr-o zona locuita (VIDEO)

Temperatura foarte scazuta, duminica dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au aratat 0,9 grade Celsius, acesta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, din zonele locuite, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )