Libnet.ro
UNICEF

07:30

DNA: Vicepresedintele ANAF, Romeo Florin Nicolae, pus sub control judiciar

B1 B1,
DNA: Vicepresedintele ANAF, Romeo Florin Nicolae, pus sub control judiciar

Vicepresedintele ANAF, Nicolae Romeo-Florin, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta, informeaza Agerpres. La iesirea din sediul. continuă pe B1

DNA: Vicepresedintele ANAF, Romeo Florin Nicolae, pus sub control judiciar. Anchetatorii i-au interzis exercitarea functiei pentru cel putin 60 de zile

Vicepresedintele ANAF, Nicolae Romeo-Florin, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti in dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta, informeaza Agerpres. Totodata,.

Vicepresedintele ANAF Romeo Nicolae,pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia

Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el parasind sediul DNA Ploiesti dupa noua ore de audieri si perchezitii si spunand ca nu este vinovat.

Vicepresedintele ANAF Romeo Nicolae, pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia

Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el parasind sediul DNA Ploiesti dupa noua ore de audieri si perchezitii si spunand ca nu este vinovat.

Vicepresedintele ANAF Romeo Nicolae, urmarit penal pentru trafic de influenta

50 - Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda, este urmarit penal pentru trafic de influenta dupa ce ar fi pretins si primit 5. 000 de euro de la reprezentantul u.

UPDATE Seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Romeo Florin Nicolae,Vicepresedipus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia/ Seful ANAF cere suspendarea lui Nicolae

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva vicepresedintelui ANAF Romeo Florin Nicolae, director general al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, care este suspectat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit in 2010 echivalentul a 5. 000 de euro pentru a reduce penalitatile impuse de ANAF unei societati comerciale. UPDAPTE 23:15 Florin Nicolae a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el parasind sediul DNA Ploiesti dupa noua ore de audieri si perchezitii si spunand ca nu este vinovat. Mediafax).

UPDATE Seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Romeo Florin Nicolae, urmarit penal de procurorii DNA sub acuzatia de trafic de influenta / Seful ANAF cere suspendarea lui Nicolae

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva vicepresedintelui ANAF Romeo Florin Nicolae, director general al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, care este suspectat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit in 2010 echivalentul a 5. 000 de euro pentru a reduce penalitatile impuse de ANAF unei societati comerciale. UPDAPTE Presedintele ANAF, Gelu Diaconu, i-a propus premierului Victor Ponta sa-l suspende pe Romeo Florin Nicolae din functie.

Seful Antifraudei din ANAF, pus sub control judiciar de DNA. Ce a declarat la finalul audierilor

UPDATE - Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el.

Directorul Directiei Antifrauda, Nicolae Romeo Florin, suspendat din functie dupa ce a primit mita 5.000 de euro

Directorul Directiei Antifrauda, Nicolae Romeo Florin, a fost suspendat din functie dupa ce DNA au inceput urmarirea penala pe numele sau. Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale .

Seful de la DNA-ul Fiscului: pentru o mita de 5.000 euro a lasat statul fara 12.000.000 lei

Vicepresedintele ANAF, Romeo Florin Nicolae, este cercetat sub control judiciar, intrucat a cerut si a primit mita de la reprezentantul unei firme in schimbul solutionarii favorabile a unei contestatii, pe vremea cand era consilier fiscal. Presedintele ANAF i-a cerut ieri premierului suspendarea lui Romeo Nicolae.

Reactia sefului ANAF, dupa ce vicepresedintele institutiei, Romeo Nicolae, a fost citat la DNA intr-un dosar de coruptie

Presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, i-a propus, miercuri, premierului Victor Ponta suspendarea din functie, pana la clarificarea situatiei, a sefului Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Nicolae Romeo-Florin, vicepresedinte ANAF, suspectat de fapte de coruptie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )