Libnet.ro
UNICEF

07:45

Seful de la DNA-ul Fiscului: pentru o mita de 5.000 euro a lasat statul fara 12.000.000 lei

România Liberă România Liberă,
Seful de la DNA-ul Fiscului: pentru o mita de 5.000 euro a lasat statul fara 12.000.000 lei

Vicepresedintele ANAF, Romeo Florin Nicolae, este cercetat sub control judiciar, intrucat a cerut si a primit mita de la reprezentantul unei firme in schimbul solutionarii favorabile a unei contestatii, pe vremea cand era consilier fiscal. Presedintele ANAF i-a cerut ieri premierului suspendarea lui Romeo Nicolae. continuă pe România Liberă

Cine este seful DNA Constanta

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat, in sedinta de 8 septembrie, nota Directiei Resurse umane si organizare nr. 16346/2015 privind numirea in functia de sef al Serviciului Teritorial Constanta din Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Ce glume fac internautii pe seama primarului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru mita

In spatiul public au aparut foarte multe glume pe seama edilului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita. Astfel, cele mai cunoscute publicatii umoristice din tara au realizat materiale care il satirizeaza pe primarul general al Capitalei.

LIVE TEXT Romania - Grecia: 0-0. Atacantul din La Liga debuteaza pentru tricolori! Preliminarii Euro 2016

Romania intalneste Grecia, pe Arena Nationala Bucuresti), luni, de la ora 21. 45, in etapa a 8-a a preliminariilor Euro 2016. Pentru tricolori un singur rezultat poate fi considerat bun, victoria, ei putandu-si asigura astfel calificarea la turneul final din Franta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )