Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua romance au murit intr-un spital din Italia, dupa ce s-au infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Doua romance au murit intr-un spital din Italia, dupa ce s-au infectat cu coronavirus

Doua femei originare din Borsa au decedat la spital din regiunea Lombardia Italia), ca urmare a infectarii cu coronavirusul de tip nou COVID-19. continuă pe Antena3

Coronavirus: Ziua de munca a unei asistente romance intr-un spital din Piemonte: Am avut trei rezultate pozitive, unul, la o colega. Nu stie cum l-a luat

In ultimele trei saptamani, atentia presei italiene si internationale s-a concentrat cu precadere asupra situatiei din zonele cele mai afectate de coronavirus. Statisticile cu privire la noile infectii si decese sunt centralizate la nivel national si putine publicatii din strainatate preiau si tabelele cu date repartizate regiune pe regiune.

Marturia infioratoare a unei romance din Italia. Sub ochii vostri persoana draga se stinge incet

Scene apocaliptice se desfasoara in aceste zile pe strazile oraselor din Italia. Parca pustiul de pe strazi este si mai apasator iar carabinierii sunt tot mai prezenti. Peste un milion de romani sunt acum prinsi, ca intr-o capcana, si nu pot sa se intoarca acasa, in Romania. Unii nu pot ajunge nici la 5 km .

O infirmiera dintr-un spital din Radauti a murit dupa ce a cazut de la 2 metri

Tragedie intr-un spital din Radauti, unde o infirmiera a murit dupa ce a cazut de la doi metri in subsolul cladirii.

O italianca isi striga durerea din carantina, dupa ce tatal ei a murit de coronavirus: Am suferit singuri, ca niste caini! Nimeni nu e la adapost!

O femeie din Italia care si-a pierdut tatal, dupa ce a murit de coronavirus, isi striga durerea intr-un mesaj video care s-a viralizat in ultimele ore.

O tanara cu coronavirus s-a plimbat o saptamana prin Hunedoara si a fost internata in doua spitale, fara a zice ca vine dintr-o zona rosie din Italia

O tanara de 26 de ani din Valea Jiului s-a ales cu dosar penal dupa ce nu a respectat masura izolarii la domiciliu. Ea a fost depistata cu coronavirus insa inainte s-a plimbat libera aproape o saptamana, ajungand si in doua spitale, nespunand niciun moment ca a venit dintr-o zona rosie din Italia.

Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Zeci de mii de romani s-au intors in Romania din Italia in ultimele doua saptamani, a transmis seful Politiei de frontiera, chestorul Ioan Buda, intr-o conferinta de presa de la MAI.

Barbat revenit la Cluj din Italia, cautat in tot orasul dupa ce a refuzat sa stea in izolare

Un barbat proaspat revenit din Italia este cautat de politisti prin tot Clujul.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

Romanii din Italia gasesc variante alternative pentru a ajunge in tara

Romanii din Italia gasesc variante alternative pentru a ajunge in Romania, dupa ce Ungaria si Serbia au impus restrictii extrem de dure privind tranzitarea acestor state. Oamenii vin acum prin Albania si ajung in Vama Giurgiu.

Cum au incercat 21 de romani veniti din Italia sa scape de carantina

21 de romani care veneau din Italia au incercat sa scape de intrarea in carantina. Ei au ajuns cu autocarul in vama Giurgiu din Bulgaria, sustinand ca se intorc din Grecia. De fapt, ei au plecat din Italia si au trecut cu feribotul in Grecia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )