Libnet.ro
UNICEF

21:45

Doctorul Adrian Marinescu, despre secretele vindecarii pacientilor infectati cu Covid-19 la Institutul Matei Bals

Antena3 Antena3,
Doctorul Adrian Marinescu, despre secretele vindecarii pacientilor infectati cu Covid-19 la Institutul Matei Bals

Medicul Adrian Marinescu a declarat ca media decesele inregistrate la Institutul Matei Bals din Capitala, de 2,7%, este sub nivelul european, in conditiile in care la institutul bucuresean ajung cele mai grave cazuri din tara. continuă pe Antena3

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 516

Alte patru noi decese au fost confrimate miercuri in randul pacientilor infectati cu cornavirus, ceea ce duce bilantul pentru aceasta zi la 18 decese. Numarul total al persoanelor care si-au pierdut viata in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 516. Ultimele patru persoane care si-au pierdut viata sunt pantru barbati cu varstele de 93, 69, 58 si 73 de ani.

CORONAVIRUS |Medicul Adrian Marinescu: Varful imbolnavirilor de COVID-19 trebuie perceput ca un platou, un interval de 7-10 zile. Nu ar trebui sa ne relaxam in iulie-august pentru ca e mai cald. Sa nu ne lasam pacaliti (VIDEO)

Adrian Marinescu, medic primar la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat, sambata, in cadrul Stirilor B1 TV, ca Romania se apropie de perioada de varf a imbolnavirilor cu COVID-19, iar undeva i.

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 545

Patru noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost confirmate joi dupa-amiaza de catre autoritati. Este vorba de o femeie de 63 de ani din Sibiu ce suferea si de diabet zaharat si de alti trei barbati, cu virstele de 57, 53 si 64 de ani, toti suferind de alte afectiuni cronice. Bilantul total deceselor a ajuns la 545.

Doctorul Alexandru Rafila, despre un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus

Doctorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus ar putea avea loc in sezonul rece.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )