Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dodon: in sistemul electoral mixt PSRM are mai mari sanse sa castige alegerile, decat in cel proportional

Adevărul Adevărul,
Dodon: in sistemul electoral mixt PSRM are mai mari sanse sa castige alegerile, decat in cel proportional

Desi declara anterior ca pledeaza pentru trecerea la sistemul electoral mixt pentru a nu permite democratilor sa implementeze sistemul de vot uninominal, Igor Dodon afirma acum ca sistemul mixt avantajeaza mai mult socialistii decat cel proportional, motiv pentru care insista anume pe acest proiect de lege. continuă pe Adevărul

Dodon: in sistemul electoral mixt PSRM are sanse mai mari sa castige alegerile decat in cel proportional

Desi declara anterior ca pledeaza pentru trecerea la sistemul electoral mixt pentru a nu le permite democratilor sa implementeze sistemul de vot uninominal, Igor Dodon afirma acum ca sistemul mixt avantajeaza mai mult socialistii decat cel proportional, motiv pentru care insista anume pe acest proiect de lege.

Mumia este filmul cu cele mai mari incasari in weekend-ul de lansare din cariera lui Tom Cruise

Chiar daca nu a reusit sa debuteze pe primul loc in box-office, The Mummy/Mumia, cu Tom Cruise in rol principal, a devenit filmul care a produs cele mai mari incasari la debut din cariera actorului in vasta de 54 de ani.

Eurostat: Romania a inregistrat una din cele mai mari scaderi din UE ale ocuparii fortei de munca, in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an una din cele mai mari scaderi ale fortei de munca din Uniunea Europeana, arata datele institutului european de statistica Eurostat, publicate miercuri.

Firmele din zona de vest a Romaniei, cele mai mari intarzieri la plata datoriilor - 820 de zile media pe 5 ani

Firmele din zona de vest a Romaniei au cele mai mari intarzieri la plata datoriilor, de 820 de zile de intarziere calculata pe ultimii 5 ani. Pe locurile urmatoare se afla Oltenia si Bucuresti-Ilfov. Pe judete, Oltul conduce intr-un top realizat de APS.

Top cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania. Cate sute de milioane au inregistrat companiile

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania, acele companii care livreaza produsele in farmacii, spitale si drogherii, sunt printre cele mai profitabile companii din tara avand cifre de afaceri de sute de milioane de.

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania - VIDEO

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania. Nemtoaica a povestit la Acces Direct cum a ajuns sa treaca printr-o suita de transformari incredibile,.

Femeia cu cei mai mari SANI din Europa pentru prima data in Romania! Vedeta a facut un SHOW INCENDIAR (FOTO, VIDEO)

Martina Big cunoscuta pentru ca are cel mai mare bust din Europa, a venit in Romania si a facut un show incendiar, potrivit a3. ro. Prezenta la o emisiune Tv, frumoasa nemtoaica a povestit cum.

FOTOGALERIE Prysmian intentioneaza sa extinda fabrica de cabluri de fibra optica de la Slatina. Cum arata una dintre cele mai mari unitati europene de acest gen

Italienii de la Prysmian, care au inaugurat cea mai mare fabrica europeana de cabluri de fibra optica la Slatina, vor decide in 2018 sau 2019 daca o extind, un raspuns pozitiv urmand sa insemne cresterea efectivelor cu 150-200 de oameni in noua unitate, spun sefii gruului. Cei de la Prysmian sustin ca un sfet dinre cablurile de fibra optica produse in Europa vor fi realizate la fabrica din Slatina care acum are 400 de angajati. Grupul a investit in tara 60 milioane euro, din care 50 milioane pentru productia destinata domeniului telecom si 10 milioane pentru domeniul energiei.

Vanzari mai mari prin marketing transpromotional (P)

Elaborarea strategiilor eficiente de marketing este o provocare din ce in ce mai mare in zilele noastre, cand atragerea unui client si oferirea unui produs potrivit acestuia se face cu investitii semnificative. Preocuparile companiilor intr-o piata dinamica si competitiva se concentreaza, in egala masura, pe sporirea vanzarilor si pe reducerea costurilor.

Topul celor mai mari retaileri de bricolaj in 2016: Dedeman, Leroy Merlin si Arabesque domina piata. Cine au fost castigatorii in retailul de profil?

Piata locala de bricolaj traverseaza una dintre cele mai favorabile perioade din ultimii 10 ani, asta dupa ce majoritatea jucatorilor de profil si-a imbunatatit performantele de business, atat din perspectiva evolutiei financiare, cat mai ales a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )