Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dodon: in sistemul electoral mixt PSRM are sanse mai mari sa castige alegerile decat in cel proportional

Adevărul Adevărul,
Dodon: in sistemul electoral mixt PSRM are sanse mai mari sa castige alegerile decat in cel proportional

Desi declara anterior ca pledeaza pentru trecerea la sistemul electoral mixt pentru a nu le permite democratilor sa implementeze sistemul de vot uninominal, Igor Dodon afirma acum ca sistemul mixt avantajeaza mai mult socialistii decat cel proportional, motiv pentru care insista anume pe acest proiect de lege. continuă pe Adevărul

Dodon: in sistemul electoral mixt PSRM are mai mari sanse sa castige alegerile, decat in cel proportional

Desi declara anterior ca pledeaza pentru trecerea la sistemul electoral mixt pentru a nu permite democratilor sa implementeze sistemul de vot uninominal, Igor Dodon afirma acum ca sistemul mixt avantajeaza mai mult socialistii decat cel proportional, motiv pentru care insista anume pe acest proiect de lege.

Ce sanse mai are Denisa Manelista sa se vindece? Un medic renumit din Cuba vrea sa vina in tara pentru artista

Starea de sanatate a Denisei Raducu este extrem de grava, iar familia nu mai stie ce sa faca pentru a o salva. Dosarul cu analizele artistei a ajuns la clinici din mai multe tari, insa raspunsul.

Ce sanse mai are tara cand politistii se saruta pe gura cu interlopii?

Cand lefurile demnitarilor se multiplica ametitor si sfidator, cand cei pusi sa apere legea se saruta pe gura apropo, gestul este simbolul legamantului tacerii in Mafie) cu interlopii, cand nici macar egalitatea in fata Fiscului nu mai exista caci se dau scutiri pe banda rulanta, pe filiera politica), aproape ca iti vine sa crezi ca speranta poporului roman nu vine din latura lui optimista, ci dintr-o incurabila prostie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )