Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi ani de la protestele de amploare din Turcia. Peste 1.000 de persoane au marcat momentul

Antena3 Antena3,
Doi ani de la protestele de amploare din Turcia. Peste 1.000 de persoane au marcat momentul

Peste 1. 000 de persoane au iesit pe strazile din Istanbul duminica pentru a marca doi ani de la protestele din Parcul Gezi, care s-au amplificat si transformat in proteste fata de presedintele Recep Tayyip. continuă pe Antena3

Parcul Drumul Taberei a fost redeschis dupa circa doi ani de lucrari

Dupa circa doi ani de lucrari, Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei a fost redeschis. Astazi, reprezentantii primariei de sector au anuntat ca zona verde, modernizata si reabilitata, va fi redeschisa pentru cei care vor sa se plimbe si sa se relaxeze aici.

Romania si Polonia vor continua sa devanseze alte economii europene in urmatorii doi ani

Toate statele membre UE vor inregistra o crestere economica in acest an, o premiera dupa criza financiara, insa Polonia si Romania vor continua sa devanseze alte economii europene in urmatorii doi ani, estimeaza Banca Mondiala.

Desi era proiectat sa reziste cel putin 5 ani fara modificari, Codul Fiscal si cel de procedura vor fi schimbate in urmatorii doi ani

In mod cert vor fi modificari ale Codului fiscal. De fapt , vom vedea modificari in 4 zone: legslatia interna - Codul fiscal si cel de procedura, dupa care vor fi modificari in privinta conventiilor bilaterale pentru evitarea dublei conventii si privind preturile de transfer. In aceste 4 domenii vom vedea schimbari. In privinta Codului Fiscal, schimbarile vor fi in zona impozitului pe profit si a celui cu retinere la sursa. In unul-doi ani vom avea o schimbare majora in zona de impozitare, la modul in care se calculeaza dobanzile, la modul de impunere a redeventelor si a proprietatii intelectuale. Dar nu sunt modificari care nu izvorasc din necesitati practice interne, cum sunt cele la care se lucreaza in actuala varianta a Codului Fiscal, ci impuse de legislatia europeana, a explicat vineri Dan Badin partener coordonator servicii fiscale si juridice la Deloitte Romania.

Sentinta dupa doi ani, in dosarul lui Ionut Anghel, copilul omorat de caini. Cine sunt vinovatii

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 al Capitalei au decis, vineri, sa acorde familiei lui Ionut Anghel daune morale in valoare de 2,4 milioane de euro si sa-l condamne pe proprietarul trerenului la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Greva de la uzina Renault din Turcia a luat sfarsit

Salariatii de la uzina Renault SA din Bursa Turcia) au incheiat, ieri, greva care a paralizat activitatea de productie timp de 13 zile, dupa ce au obtinut o majorare salariala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )