Libnet.ro
UNICEF

21:30

Doi barbati au fost gasiti impuscati pe camp, in Dambovita, probabil de un vanator

România Liberă România Liberă,
Doi barbati au fost gasiti impuscati pe camp, in Dambovita, probabil de un vanator

Doi barbati au fost gasiti morti, joi seara, impuscati pe un camp de langa Targoviste, judetul Dambovita, anchetatorii banuind ca vinovat ar fi un vanator. in acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor. continuă pe România Liberă

FOTO Doi barbati au fost gasiti impuscati in cartierul sarbesc din Targoviste. Varianta omorului calificat este cea mai plauzibila

Doi barbati, in varsta de 48 si 49 de ani, au fost gasiti impuscati mortal, joi seara, in cartierul Matei Voievod cartierul sarbesc) din Targoviste. Politia si procurorii investigheaza cazul.

FOTO VIDEO Doi barbati au fost gasiti impuscati in cartierul sarbesc din Targoviste. Varianta omorului calificat este cea mai plauzibila

Doi barbati, in varsta de 40 si 49 de ani, au fost gasiti impuscati mortal, joi seara, in cartierul Matei Voievod cartierul sarbesc) din Targoviste. Politia si procurorii investigheaza cazul.

Doi barbati, gasiti impuscati pe un camp din apropiere de Targoviste/ Variantele anchetatorilor - accident de vanatoare sau crima/ Familia sustine ca au fost impuscati de branconieri

Doi barbati au fost gasiti morti, joi seara, pe un camp de la periferia municipiului Targoviste, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, care a deschis o ancheta in acest caz, potrivit news. ro. Primele variante luate in calcul sunt accident de vanatoare sau omor calificat, potrivit Agerpres. UPDATE 23:OO Serban Ionela, viceprimar comuna Razvad, jud Dambovita, pentru Antena 3: Ifrim GHeorghe era consilier local din partea PUNR, avea 49 de ani, era colegul nostru si era vanator. Familia sustine ca nu avea arma cu el si ca ar fii fost ucis de catre branconieri pe care ii suprinsese la branconaj. A doua persoana era Neagu Ion de 40 de ani si lucra pentru Gheorghe Ifrim.

Doi barbati, gasiti impuscati pe un camp din apropiere de Targoviste/ Variantele anchetatorilor - accident de vanatoare sau crima/ Familia sustine ca au fost impuscati de braconieri

Doi barbati au fost gasiti morti, joi seara, pe un camp de la periferia municipiului Targoviste, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, care a deschis o ancheta in acest caz, potrivit news. ro. Primele variante luate in calcul sunt accident de vanatoare sau omor calificat, potrivit Agerpres. UPDATE 23:OO Serban Ionela, viceprimar comuna Razvad, jud Dambovita, pentru Antena 3: Ifrim GHeorghe era consilier local din partea PUNR, avea 49 de ani, era colegul nostru si era vanator. Familia sustine ca nu avea arma cu el si ca ar fii fost ucis de catre braconieri pe care ii suprinsese la vanat. A doua persoana era Neagu Ion de 40 de ani, care lucra pentru Gheorghe Ifrim.

Doi barbati, gasiti impuscati pe un camp din apropiere de Targoviste

Doi barbati au fost gasiti morti, joi seara, pe un camp de la periferia municipiului Targoviste, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, care a deschis o ancheta in acest caz, potrivit news. ro.

CUTREMURATOR! Doi barbati au fost gasiti morti pe un camp de langa o localitate din Romania (FOTO si VIDEO)

Cei doi barbati au 40 de ani si, respectiv, 49 de ani. Un trecator a vazut trupurile si a alertat Politia. Cercetarile sunt in desfasurare pentru a se stabili ce s-a.

Ultimele cuvinte ale consilierului asasinat pe un camp de langa Targoviste: va dau pe mana politiei

Anchetatorii din Dambovita au de rezolvat un caz extrem de dificil. Doi barbati au fost gasiti impuscati pe un camp din cartierul Matei Voievod din Targoviste, acolo unde locuieste comunitatea de bulgari. Un prieten al consilierului UNPR mort pe camp a auzit la telefon cum s-a petrecut totul.

Ultimele cuvinte ale consilierului asasinat pe un camp de langa Targoviste: Va dau pe mana politiei!

Anchetatorii din Dambovita au de rezolvat un caz extrem de dificil. Doi barbati au fost gasiti impuscati pe un camp din cartierul Matei Voievod din Targoviste, acolo unde locuieste comunitatea de bulgari. Un prieten al consilierului UNPR mort pe camp a auzit la telefon cum s-a petrecut totul.

Doi barbati impuscati, gasiti pe un camp langa Targoviste

Doi barbati au fost gasiti joi impuscati pe un camp, la Nisipuri, in apropiere de Targoviste, iar Politia investigheaza ce s-a intamplat. 'Pe un camp.

Doi barbati, arestati pentru trafic de influenta. Ar fi cerut 1.200 de euro ca sa elibereze ilegal doua permise de conducere

Un neangajat in campul muncii si un om de afaceri din nordul tarii ar fi facut trafic de influentain favoarea a doi cursanti de la o scoala auto din Edinet, pentru a le elibera ilegal permise de conducere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )