Libnet.ro
UNICEF

08:15

Doi dintre principalii lideri ai opozitiei din Venezuela, arestati de serviciile de informatii

Adevărul Adevărul,
Doi dintre principalii lideri ai opozitiei din Venezuela, arestati de serviciile de informatii

Agenti din cadrul serviciilor de informatii venezuelene - Sebin - i-au arestat marti dimineata pe principalii doi lideri ai opozitiei, Leopoldo Lopez si Antonio Ledezma, care erau amandoi plasati in arest la domiciliu, au anuntat familiile lor, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Doi dintre principalii lideri ai opozitiei din Venezuela au fost arestati de serviciile de informatii

Agentii din cadrul serviciilor de informatii din Venezuela, Sebin, i-au arestat azi pe doi lideri principali ai opozitiei, Leopoldo Lopez si Antonio Ledezma, amandoi plasati in arest la domiciliu, au anuntat familiile lor.

SUA solicita eliberarea liderilor opozitiei din Venezuela

Statele Unite ale Americii au formulat numeroase ingrijorari cu privire la actiunile guvernului din Venezuela de a incarcera doi lideri ai opozitiei si cer eliberarea neconditionata a prizonierilor si restabilirea democratiei in statul sud-american, a afirmat Departamentul de Stat al USA, potrivit Reuters.

UE spune ca probabil nu va recunoaste scrutinul organizat duminica de regimul Maduro din Venezuela

Uniunea Europeana a condamnat luni violenta excesiva a fortelor de ordine din Venezuela si a transmis ca este putin probabil ca Bruxellesul sa recunoasca rezultatul alegerilor de duminica, informeaza Reuters.

Un candidat al alegerilor din Venezuela, asasinat cu cateva ore inainte de deschiderea urnelor

Un candidat la Adunarea Constituanta din Venezuela, pentru care venezuelenii urmau sa voteze duminica, a fost asasinat in noaptea de sambata spre duminica, cu doar cateva ore inainte de.

Un candidat la alegerile din Venezuela a fost asasinat

Un candidat la Adunarea Constituanta din Venezuela, pentru care sunt chemati duminica la urne venezuelenii, a fost asasinat in noaptea de sambata spre duminica, a declarat Parchetul, relateaza AFP.

Un candidat la alegerile din Venezuela a fost asasinat

Jose Felix Pineda, un avocat de 39 de ani, candidat la Adunarea Constituanta din Venezuela, a fost asasinat in noaptea de sambata spre duminica, cu cateva ore inainte de deschiderea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )