Libnet.ro
UNICEF

11:45

Doi medici s-au luat la bataie in Spitalul Judetean din Craiova

B1 B1,
Doi medici s-au luat la bataie in Spitalul Judetean din Craiova

Doi medici urologi din Craiova s-au luat la bataie chiar la raportul de garda, scrie GSD. Potrivit sursei citate, motivul disputei este un caz medical. Azi, in jurul orei 8. 30, politistii Sectiei 2. continuă pe B1

Doi medici s-au luat la bataie in Spitalul Judetean din Craiova

Doi medici urologi din Craiova s-au luat la bataie chiar la raportul de garda, iar din primele informatii rezulta ca motivul bataiia fost un caz medical. Totul s-a intamplat in Spitalul Judetean Craiova.

Bataie in spital intre doi medici

Doi medici urologi din Craiova s-au luat la bataie chiar la raportul de garda. Conflictul a avut loc din cauza ca doctorul agresat n-a mai vrut sa contribuie pentru achizitionarea unui aparat medical, desi.

Un medic de la Spitalul Judetean Craiova a chemat Politia dupa ce a fost lovit de un coleg

Un medic de la Spitalul Judetean Craiova a chemat Politia, joi dimineata, el reclamand faptul ca a fost lovit de un coleg, relateaza Gazeta de Sud. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 8:30, iar medicul care spune ca a fost lovit a depus plangere impotriva colegului sau.

Draga Olteanu Matei a fost internata la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: motivul si starea actritei

Actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 84 de ani, a fost internata in Spitalul Judetean Piatra-Neamt si se afla sub supravegherea medicilor.

Detaliul care a bagat in inchisoare, in premiera pentru Romania, doi medici: Pentru ca noi suntem doctori, suntem destepti, nu ne uitam ce scriu asistentii

La inceputul lunii aprilie 2018, doi medici chirurgi slatineni au ajuns dupa gratii, la finalul unui proces deschis in urma mortii unui copil de 9 ani care a ajuns la spital cu o fractura, pentru ca in final sa i se amputeze mana si in cele din urma sa moara din cauza socului toxico-septic, fiind cea mai grea sentinta pronuntata intr-un caz de malpraxis. Ce s-a intamplat, de fapt, in spital.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )