Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi militari americani s-au accidentat in timpul unui exercitiu desfasurat in Poligonul Smardan

B1 B1,
Doi militari americani s-au accidentat in timpul unui exercitiu desfasurat in Poligonul Smardan

Doi militari americani s-au accidentat, dupa ce au sarit cu parasuta, in timpul unui exercitiu comun romano-american desfasurat in Poligonul Smardan din judetul Galati, informeaza Mediafax. Cei doi au. continuă pe B1

Galati: Doi militari americani, accidentati in timpul unui exercitiu desfasurat in Poligonul Smardan

Doi militari americani s-au accidentat, marti, dupa ce au sarit cu parasuta in timpul unui exercitiu comun romano-american desfasurat in Poligonul Smardan din judetul Galati, ei fiind transportati cu ambulante la Spitalul Militar de Urgenta, transmite Mediafax.

Doi militari americani, accidentati in timpul unui exercitiu desfasurat in Poligonul Smardan

Doi militari americani s-au accidentat, marti, dupa ce au sarit cu parasuta in timpul unui exercitiu comun romano-american desfasurat in Poligonul Smardan din judetul Galati, ei fiind transportati cu.

Galati: Doi militari americani, accidentati in timpul unui salt cu parasuta

Doi militari americani s-au accidentat, marti, dupa ce au sarit cu parasuta in timpul unui exercitiu comun romano-american desfasurat in Poligonul Smardan din judetul Galati, informeaza Mediafax.

Hackerii retelei Statul Islamic au publicat adresele a 100 de militari americani, cerand atacarea lor in SUA

O grupare de hackeri afiliata retelei teroriste Stat Islamic a publicat o lista cu presupusele adrese a 100 de militari americani, indemnand militantii islamisti sa ii decapiteze, informeaza publicatia The Blaze. Comandamentul Marinei americane a facut apel duminica la personalul sau sa dea dovada de vigilenta.

Statul Islamic publica o lista cu numele si adresele a 100 de militari americani si cere uciderea lor

Hackeri care sustin ca fac parte din gruparea jihadista Statul Islamic au publicat o lista de 100 de militari americani care ar trebui sa fie ucisi, precizandu-le numele si presupusele lor adrese, a anuntat duminica Centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE), citat de AFP.

Hackeri ai Statului Islamic cer uciderea a 100 de militari americani

Mai multi hackeri care sustin ca fac parte din gruparea jihadista Statul Islamic SI) au publicat pe Internet o lista de 100 de militari americani care ar trebui omorati, cu numele, fotografiile, gradele si presupusele lor adrese, a anuntat astazi Centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE), potrivit AFP.

Statul Islamic publica o lista de 100 de militari americani si cere uciderea lor

Hackeri care sustin ca fac parte din gruparea jihadista Statul Islamic SI) au publicat o lista de 100 de militari americani care ar trebui ucisi, precizandu-le numele si presupusele lor adrese, a indicat duminica Centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE), potrivit AFP.

Un wrestler a murit in timpul unui meci: Initial s-a crezut ca totul este un scenariu (VIDEO)

Unul dintre cei mai apreciati luptatori de wrestling din Mexic Pedro Aguyao Ramirez, in varsta de 35 de ani, a murit in timpul unui meci cu luptatorul mexican Ray Misterio. in timpul luptei, Ramirez a fost lovit.

Statul Islamic a publicat o lista cu 100 de militari americani care ar trebui ucisi

Hackeri din cadrul gruparii Statul Islamic au public o lista cu 100 de americani militari care ar trebui ucisi, potrivit Centrului american de monitorizare a site-urilor islamiste, scrie Agerpres. Divizia de hackeri a.

Hackerii SI au publicat adresele a 100 de militari americani si indeamna militantii sa-i decapiteze

O grupare de hackeri a publicat 100 de adrese despre care spune ca apartin militarilor americani si ii indeamna pe militantii islamisti sa-i decapiteze.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )