Libnet.ro
UNICEF

22:15

Doi preoti cunoscuti, totul despre vaccinare: Rolul aghiazmei si puterea credintei

Antena3 Antena3,
Doi preoti cunoscuti, totul despre vaccinare: Rolul aghiazmei si puterea credintei

Parintele Visarion Alexa, preot ortodox si specialist in comunicare si parintele Francisc Dobos de la arhidieceza romano-catolica Bucuresti au comentat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire realizata de Radu Tudor la Antena 3, importanta vaccinarii, facand apel la exemple din Biblie in care s-a produs actul simbolic al vaccinarii, subliniind ca stiinta si credinta nu au fost niciodata separate. continuă pe Antena3

Valentina Pelinel a spus totul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familie

Valentina Pelinel a spus tot adevarul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familia celor doi, cititi in articolul de mai jos. Valentina Pelinel, declaratii despre un nou mostenitor pentru Cristi Borcea. E un sentiment special, unic Valentina Pelinel a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Cristi Borcea, .

Alina Puscau se marita! Totul despre nunta si barbatul care i-a furat inima

Alina Puscau se marita. Frumoasa romanca a fost invitata in cadrul emisiunii La Maruta de la PRO TV. Acolo, celebrul Catalin Maruta a reusit sa smulga de la ea o super veste. Modelul urmeaza sa se casatoreasca in cursul anului 2021, in America. Alina Puscau se marita in 2021 Vesti proaste pentru barbatii care tanjeau .

Ioana Nastase rupe tacerea. Totul despre conflictul cu Ilie Nastase si implicarea lui Nick Radoi

In scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase apar noi informatii, de ultima ora. Scandalul, dupa primele informatii, ar fi inceput in urma unei crize de gelozie a fostului tenismen. Ulterior Ioana Nastase a luat decizia de a parasi domiciliul conjugal, dar nu inainte de a apela la 112. Ioana Nastase l-ar fi reclamat pe .

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin Vlad Voiculescu: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Ce stim in acest moment despre vaccinarea impotriva COVID-19? Ce dovezi stiintifice exista? Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita si o parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor. O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin VIDEO

Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )