Libnet.ro
UNICEF

14:30

Doi procurori CSM, care vor da avizul pentru revocarea lui Kovesi, au dosare la DNA

România Liberă România Liberă,
Doi procurori CSM, care vor da avizul pentru revocarea lui Kovesi, au dosare la DNA

Sectia pentru procurori din CSM condusa de vicepresedintele Consiliului, Codrut Olaru, va lua in dis. continuă pe România Liberă

Kovesi va fi audiata de doi procurori cu dosare la DNA

Sectia pentru procurori din CSM condusa de vicepresedintele Consiliului, Codrut Olaru, va lua in discutie marti, 27 februarie 2018, orele 14:00, solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind avizul pe.

LISTA Diaspora Start-Up: Unde poti contacta organizatiile care vor imparti fonduri europene de max. 40.000 Euro fiecare, pentru mici afaceri

Romanii plecati in strainatate si care revin in tara pot obtine fonduri europene de pana la 40. 000 de euro fiecare, pentru a-si deschide mici afaceri in Romania, prin programul Diaspora Start-Up. Puteti descarca listele cu datele de contact ale organizatiilor care vor imparti banii europeni, prin proiecte.

Victor Negrescu: PSD nu paraseste familia social-democratilor europeni / E un zvon de la cei care vor raul partidului

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu sustine ca partidul nu va parasi familia social-democratilor europeni, afirmand ca este vorba de un zvon pornit de la cei care vor raul partidului, iar prezenta formatiunii in PES va fi reiterata la congresul PSD din martie, potrivit news. ro. Precizarile lui Negrescu vin in contextul in care fostul presedinte PSD Victor Ponta a anuntat ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni si sa il treaca in Grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Horoscopul iubirii pentru saptamana 26 februarie - 4 martie. Zodiile care vor plange amarnic

Saptamana 26 februarie - 4martie se anunta una plina de dragoste si de armonie in cuplu. Nu pentru toatezodiile, insa, pentru ca daca pentru unele soarele va rasari si va fi doar lapte si.

Scolile care vor fi inchise marti: Cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Olt, Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si Bucuresti

Toate scolile si gradinitele din judetele Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si din Bucuresti vor fi inchise marti, 27 februarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Si in judetul Giurgiu cursurile sunt suspendate in unitatile de invatamant preuniversitar, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. In judetele Braila si Olt, cursurile scolare sunt suspendate integral si miercuri.

PRIMA CASA 2018. Care sunt bancile care acorda credite pentru PRIMA CASA

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) anunta lansarea Programului Prima Casa 2018, ca urmare a primirii, din partea Ministerului Finantelor Publice, a acordului de.

Dinamo rateaza calificarea in play-off. Lista celor 6 echipe care continua lupta pentru titlu

Dezastru pentru dinamovisti! Trupa din Stefan cel Mare a ratat calificarea in play-off-ul Ligii 1 dupa ce a pierdut in ultima etapa a sezonului regulat, 0-2 la Giurgiu cu Astra. Dinamo termina astfel sezonul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )