Libnet.ro
UNICEF

22:00

Doi procurori au fost suspendati din functie de CSM

Antena3 Antena3,
Doi procurori au fost suspendati din functie de CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, luni, suspendarea din functie a procurorului general adjunct Liviu Tudose si a procurorului Aurelian Mihaila de la Parchetul de pe l. continuă pe Antena3

Liviu Tudose si Aurelian Mihaila, procurorii prahoveni arestati in dosarul lui Sebastian Ghita, au fost suspendati din functii de CSM

Procurorii Liviu Tudose si Aurelian Mihaila au fost suspendati luni din functii de magistratii Consiliului Suprem al Magistraturii dupa ce au fost arestati preventiv in dosarul deschis pe numele deputatului Sebastian Ghita.

Primarii incompatibili de la Olteni si Nenciulesti au fost suspendati din functii prin ordin al Prefecturii Teleorman

Prefectura Teleorman a emis ordinele de suspendare din functie a primarilor din Olteni si Nenciulesti, ambii aflati in stare de incompatibilitate si mentinuti in functie, in ciuda acuzatiilor.

Viorel Dosaru, fostul sef al Politiei Prahova, un ofiter si doi procurori au fost arestati preventiv in dosarul deschis pe numele lui Sebastian Ghita

Viorel Dosaru, fostul sef al IPJ Prahova, ofiterul de politie Constantin Ispas, fostul sef al DGA si procurorii Liviu Tudose, procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti si Aurelian Mihaila, fostul adjunct al PCA Ploiesti, au fost arestati preventiv de magistratii iCCJ in dosarul deschis pe numele deputatului Sebastian Ghita.

ANI cere revocarea din functie a deputatului Ioan Moldovan, declarat incompatibil de ICCJ

Deputatul ALDE Ioan Moldovan a pierdut definitiv si irevocabil procesul intentat de ANI in urma caruia a fost declarat incompatibil, astfel ca inspectorii de integritate cer Parlamentului revocarea sa din functie.

Primarul arestat al sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost suspendat din functie

Primarul arestat al sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost suspendat din functie, vineri, ca urmare a deciziei magistratilor Curtii de Apel Bucuresti de a il aresta preventiv pentru 30 de zile, a declarat.

Razvan Murgeanu a fost eliberat din arest si plasat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest preventiv a fostului consilier de stat Razvan Murgeanu, acesta fiind plasat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la infractiunea de spalare a banilor, potrivit unui comunicat al DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )