Libnet.ro
UNICEF

01:06

Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la bacalaureat

Antena3 Antena3,
Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la bacalaureat

Doi profesori si un om de afaceri din Gorj au fost retinuti pentru fraude la examenul de bacalaureat din acest an. Dascalii sunt acuzati ca ar fi luat mita de la mai multi parinti ai caror copii au sustinut. continuă pe Antena3

Omul de afaceri Nicu Cretu si doi profesori au fost retinuti pentru 24 de ore. Copiii afaceristului ar fi fost ajutati la bac

Gabriel Rascol, directorul Liceului Sportiv din Targu Jiu, Vasile Udroiu, profesor de istorie la Liceul Energetic nr. 1, si omul de afaceri Nicolae Cretu, patronul restaurantului Rebeca din Targu Jiu si al unei firme de constructii, au fost retinuti pentru 24 de ore.

Scandal penal la bac. Omul de afaceri Nicu Cretu si doi profesori au fost retinuti pentru 24 de ore. Copiii afaceristului ar fi fost ajutati la bac

Gabriel Rascol, directorul Liceului Sportiv din Targu Jiu, Vasile Udroiu, profesor de istorie la Liceul Energetic nr. 1, si omul de afaceri Nicolae Cretu, patronul restaurantului Rebeca din Targu Jiu si al unei firme de constructii, au fost retinuti, in noaptea de vineri spre sambata, pentru 24 de ore.

Targu Jiu: Doi profesori si un om de afaceri au fost retinuti intr-un dosar vizand posibile fraude la Bacalaureat

Un om de afaceri si doi profesori din Targu Jiu au fost retinuti, in noaptea de vineri spre sambata, dupa audieri la Parchet. intr-o ancheta vizand posibile fraude la examenele de bacalaureat, informeaza.

Doi traficanti de droguri din Ploiesti, retinuti pentru tentativa de omor

Doi barbati din Ploiesti au fost retinuti pentru tentativa de omor, trafic de droguri si detinere ilegala de arma, in urma unui scandal izbucnit intre traficanti si rudele consumatorilor, relateaza Mediafax.

Sefa Comisiei persoanelor cu handicap din Gorj a impartit ceritificate pentru rudele sale

Cine imparte parte-si face - pe acest principiu a actionat presedintele Comisiei de evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din Gorj, care a impartit rudelor sale certificate cu grade de handicap cu drept de.

Sefa centrului de transfuzii din Slobozia a fost arestata pentru 30 de zile

Sefa centrului de transfuzii din Slobozia a fost arestata pentru 30 de zile. in schimb, cele 6 asistete, retinute pentru trafic de sange, au fost eliberate si puse sub control judiciar. Anchetatorii spun ca sefa i.

Sapte bodyguarzi au fost retinuti in dosarul de tentativa de omor de la Hanul Drumetului

Sapte bodyguarzi au fost retinuti, joi, dupa audierile in dosarul de tentativa de omor deschis in urma bataii din februarie de la Hanul Drumetului din Bucuresti. Printre cei retinuti nu se numara si presedintele Federatiei Romane de Lupte, Razvan Pircalabu, care, conform Mediafax, a fost lasat sa plece, dupa audieri.

Un om de afaceri din Statele Unite a fost condamnat la 15 ani de inchisoare intr-un caz de spionaj in favoarea Rusiei

Un om de afaceri din california a fost condamnat, joi, la inchisoare, de catre un tribunal din SUA, pentru furt de secrete comerciale de la DuPont pentru a ajuta o companie de stat chineza sa dezvolte un pigment alb.

CAB: Mircea Basescu a fost arestat pentru ca faptele de care e acuzat au grad ridicat de pericol social

Mircea Basescu a fost arestat pentru ca prin natura infractiunilor comise se creaza un ridicat pericol social, a mortivat, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, citata de B1 TV. Totodata, lasarea lor in liberatate .

VIDEO M1, Diesel, Magic, cannabis, de Ecstasy, drogurile preferate ale consumatorilor din Targu Jiu. 12 traficanti de droguri au fost retinuti de DIICOT.

Linistit in aparenta, municipiul Targu Jiu a devenit o piata importanta de desfacere a drogurilor pentru ca tinerii care consuma substante interzise a crescut ingrijorator in ultimul timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )